A saptea editie a Conferintei de Educatie Timpurie, desfasurata online pe 28 octombrie

Anul acesta, Conferinta de Educatie Timpurie organizata de Fundatia Acorns, prin divizia de training First7 – Parents & Educators Coaching, se va desfasura online, pe 28 octombrie, si va urmari sa raspunda la intrebarea ”Cum se adapteaza invatarea si copilaria in pandemie?”.

Conferinta are ca obiectiv principal facilitarea accesului la informatie de specialitate profesionistilor care lucreaza cu copii de la 0 la 10 ani: educatori, invatatori, psihologi, pedagogi, asistenti medicali, supraveghetori si ingrijitori din crese si gradinite.

In 2020, mai mult decat oricand, evenimentul isi propune sa ofere solutii, idei si variante pentru ca invatarea copiilor sa continue chiar si in timp de pandemie.

Subiectele discutate vor aborda idei precum: stimularea starii de bine a copiilor in vremuri de pandemie, idei si sugestii de activitati pentru educatori necesare in procesul de predare a matematicii, comunicarii si abilitatilor fizice sau dezvoltarea abilitatile educatorilor de a gandi tipare de activitate inovatoare.

Evenimentul se va desfasura online, prin intermediul platformei ZOOM, pe 28 octombrie, de la ora 9:00, si va beneficia de traducere simultana.

”Traim vremuri in care sprijinul comunitatii in sustinerea ramurilor importante ale copilariei este unul vital! Educatia este un astfel de domeniu, deaorece este cea care va produce viitorul acestei tari. Pandemia ne-a invatat ca putem fi impreuna sau putem fi divizati, ca putem vedea lipsurile. Ce este mai important este ce facem pentru a remedia problema. Conferinta de Educatie Timpurie este o astfel de initiativa, de a muta muntii din loc, de a oferi celor din invatamant instrumente utile de lucru in aceste vremuri, de a-i sustine cu raspunsuri legate de modul in care ar trebui sa arate educatia in pandemie, care sunt consecintele pe termen lung. Conferinta este un proiect in comunitate, un semn de solidaritate, o mana de ajutor atat de necesara. Cred ca, daca ne preocupa cum va arata viitorul nostru peste 10-15 ani, este in responsabilitatea fiecaruia dintre noi sa ne implicam acum in educatie! ” – Valentina Secara, fondatoarea Conferintei de Educatie Timpurie.

Accesul la eveniment este gratuit pentru personalul de invatamant prescolar si primar din sistemul public si privat.

Participarea gratuita la eveniment este gestul simbolic al celor d e la First 7 si al sponsorilor pentru sustinerea educatiei timpurii din Romania, in aceasta etapa fragila a existentei sale.

Inscrierile la conferinta se fac AICI.

Programul conferintei: 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s