Conferinta Gradinita 2.0: Conectare si empatie in educatia timpurie, pe 22 octombrie

Experti si lideri din domeniul educatiei, precum Oana Mosoiu, Mirela Horumba si Valentina Secara vor vorbi in cadrul Conferintei Gradinita 2.0: Conectare si empatie in educatia timpurie, care va avea loc pe 22 octombrie, online, pe platforma Zoom, de la ora 16:30.

Conferinta, organizata de Kinderpedia si aflata la a treia editie, este dedicata profesorilor, educatorilor, parintilor si tuturor celor implicati in procesul educational si interesati de modul in care tehnologia poate sustine dezvoltarea educatiei si implicit a societatii in ansamblu.

Participarea la eveniment este gratuita, iar inscrierea se face urmand linkul disponibil aici.

Conferinta aduce pe aceeasi scena trei experti respectati – Oana Mosoiu, Mirela Horumba si Valentina Secara -, care vor raspunde la trei mari intrebari: Ce comunicam cu familia? De ce comunicam cu familia? Cum comunicam cu familia?

  • Oana Mosoiu, Lector universitar, doctor in stiintele Educatiei  Facultatea de Psihologie si stiintele Educatiei, trainer si expert in educatie, formare si evaluare, va aborda subiectul comunicarii intre gradinita si familie, in functie de nevoile de comunicare si scenariul de invatare, precum si ce rol are tehnologia in acest proces.
  • Mirela Horumba, Psiholog si psihoterapeut, Antrenor de buna stare, va vorbi despre motivatia din spatele comunicarii dintre gradinita si familie, care sunt implicatiile lipsei de comunicare si ce oportunitati sau limitari are tehnologia in aceasta relatie.
  • Valentina Secara, Fondatoare Acorns Nurseries, va prezenta modalitati de comunicare cu familia, mijloace practice prin care ii putem tine pe parinti aproape, indiferent de scenariul de invatare si in ce masura poate ajuta tehnologia in conectarea cu parintii si copiii, in functie de varsta.

“Am creat seria de evenimente Gradinita 2.0 inainte ca pandemia sa ne arunce in paradigma scolii sau gradinitei online pentru ca am inteles importanta cruciala a comunicarii intre dascal si familie, ca piloni de baza in formarea unui copil, mai ales in etapa educatiei timpurii. Ca parinte, inteleg ca cel mai valoros dar pe care i-l pot face copilului meu este timpul petrecut impreuna. Pentru ca acest timp sa fie de calitate si cu rezultate durabile, cel mai important partener al meu este dascalul. Ca antreprenor in educatie, as vrea sa ofer cat mai multor parinti darul comunicarii cu gradinita si sansa de a contribui semnificativ la viitorul copiilor lor.” a declarat Evelina Necula, Co-fondatoare Kinderpedia.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s