Saptamana Altfel la Teatrul Excelsior

Pentru al patrulea an consecutiv, Saptamana Altfel este adusa si la Teatrul Excelsior, intre 6-10 aprilie 2015, cu un program special pentru micii spectatori.

In aceasta perioada, Teatrul Excelsior ii asteapta pe toti copiii si adolescentii din Bucuresti sa traiasca si sa descopere bucuria de a merge la teatru, la spectacole gandite pentru ei si chiar sustinute de ei.

Facand parte din misiunea declarata a Teatrului Excelsior, educatia non-formala este celebrata in mod special in Saptamana Altfel, elevii fiind incurajati sa descopere noi modalitati de cunoastere a lumii inconjuratoare, in afara spatiului scolii, sa interactioneze cu alte forme de invatare decat cele traditionale si sa-si dezvolte curiozitatea.

Devenita deja o traditie, colaborarea Teatrului Excelsior cu licee si asociatii din Bucuresti continua, teatrul gazduind spectacole sustinute de adolescenti sub indrumarea unor profesori dedicati artei teatrale. Mentionam aici spectacolele produse de Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” – Chirita in provincie, Notre Dame de Paris sau Buna seara, domnule Wilde! – precum si spectacolul Clasa, realizat in parteneriat cu Asociatia Artextract.

Cu toate ca, in aceasta perioada, majoritatea activitatilor desfasurate de Teatrul Excelsior au loc la sediul sau din Bucuresti, de pe strada Academiei nr. 28, copiii din alte parti ale tarii nu sunt uitati. Astfel, luni, 6 aprilie, va debuta turneul Cocoselului Neascultator (de Ion Lucian, regia: Ion Lucian şi Victor Radovici), publicul din Campina fiind primul care se va bucura de acest spectacol.

De asemenea, cateva clase de elevi din Ploiesti vor veni, intre 6 si 10 aprilie, la Teatrul Excelsior din Bucuresti, pentru a participa la spectacolul Momo sau Strania poveste despre hotii de timp si copilul care le-a inapoiat oamenilor timpul furat (regia: Lenus-Teodora Moraru).

  • Marti, 7 aprilie, ora 9.00 si ora 11.00: DEGETICA (3-10 ani)
  • Marti, 7 aprilie, ora 16.00: MOMO sau Strania poveste despre hotii de timp si copilul care le-a inapoiat oamenilor timpul furat (10-16 ani)
  • Miercuri, 8 aprilie, ora 9.00 si ora 11.00: FRUMOASA SI BESTIA (3-11 ani)
  • Miercuri, 8 aprilie, ora 16.00MOMO sau Strania poveste despre hotii de timp si copilul care le-a inapoiat oamenilor timpul furat (10-16 ani)
  • Joi, 9 aprilie, ora 9.00 si ora 11.00: COCOSELUL NEASCULTATOR (3-10 ani)
  • Vineri, 10 aprilie, ora 9.00 si ora 11.00: RATUSCA CEA URATA (4-10 ani)
  • Vineri, 10 aprilie, ora 15.00: CHIRITA IN PROVINCIE (10-18 ani)

Mai multe detalii si noutati despre spectacolele si programele Teatrului Excelsior sunt disponibile pe Facebook si pe site-ul http://www.teatrul-excelsior.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s