Salvam Craciunul la Teatrul Ion Creanga

Teatrul Ion Creanga ii asteapta pe micii spectatori cu o noua piesa de sarbatori: Sticlus Capcaunul a furat Craciunul.

Pufosul oras Bulgaresti se pregateste de sarbatoare. In fiecare casa, bulgarasii servesc turta dulce la masa, iar parfumul de ciocolata calda se simte peste tot. Dar e cineva care nu pare a fi in ton cu sarbatorile: nu are brad, stelute sau beteala, nu stie colinde si nici artificii nu aprinde! E Sticlus Capcaunul si e aproape-aproape sa strice Craciunul!

Daca nu ajung cadourile sub brad? Daca nu va mai fi un cozonac? Daca vor disparea toate globurile? Teatrul Ion Creangă ii invita pe copii sa afle raspunsul la toate aceste intrebari.

Spectacolul, imaginat de Selma Dragos, alaturi de Anca Stefan (dramaturg), Vladimir Turturica (scenograf) si Loredana Mitrut (compozitor), porneste de la ideea autorului american Dr. Seuss si transforma povestea unui personaj mizantrop intr-o poveste despre umanitate.

Sticlus Căpcaunul a furat Craciunul se joaca sambata, pe 12 si 19 decembrie, orele 11.00 si 18.00 la Teatrul Excelsior – Str. Academiei, nr. 28. Biletele sunt disponibile la Casa de Bilete din Piata Amzei, nr. 13, si in reteaua Eventim.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s