S-a dat startul la cea de-a 9-a editie a concursului national de creatie in limba engleza

Au inceput inscrierile la cel mai mare Concurs National de Eseuri in Limba Engleza, cu participare gratuita, organizat anual de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie si dedicat elevilor de gimnaziu si liceu din toata tara! Concursul, aflat la cea de-a 9 a editie, se bucura de o mare popularitate in randul tinerilor pasionati de limba engleza, anual fiind inscrise peste 4.000 de eseuri din toate judetele tarii.

Cei care intra in competitie pot castiga premii in valoare totala de peste 5.000 de euro: doua tabere in Marea Britanie, cursuri de limba engleza la Shakespeare School, taxe de inscriere la examenele Cambridge, carti, dictionare si multe alte surprize.

La editia din 2017, participantii sunt provocati sa scrie un text original in limba engleza prin care sa-si exprime opinia despre un subiect la moda, foarte familiar tinerei generatii:  jocurile video – dependenta sau sport al mintii?”

Competitia este organizata pe doua categorii de varsta, 11-14 ani si respectiv 15-19 ani.

Participantii pot inscrie eseurile gratuit, online, pe www.shakespeare-school.ro/essay-competition-despre-concurs/, pana pe data de 26 martie 2017.

 Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selecteaza cele mai bune si creative 30 de lucrari. Ierarhia finala a castigatorilor este stabilita in urma unor scurte interviuri cu finalistii.

 Pe langa premiile pentru eseuri, va fi acordat si Trofeul Excelentei, pentru judetul cu cei mai multi reprezentanti in concurs, precum si distinctia Certificate of Excellence acordata profesorului cu cei mai multi elevi inscrisi la cea de-a 9-a editie Shakespeare School Essay Competition. Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 12 iunie 2017.

Proiectul isi propune sa stimuleze gandirea creativa, spiritul de inovatie, originalitatea si sa motiveze tinerii sa isi perfectioneze limba engleza, oferindu-le totodata sansa unei experiente unice, intr-o tabara internationala de studiu.

Ambasadorul celei de-a 9-a editii „Shakespeare School Essay Competition” este Cristian Onetiu – antreprenor de succes, cu o experienta de peste 15 ani, prezent in Top 500 Forbes, speaker, consultant de business pentru companii internationale, autor si realizator tv. Rolul sau este acela de a oferi participantilor un exemplu personal si profesional de gandire creativa si performanta sustinuta prin pasiune.

Mai multe detalii despre tema si regulament se gasesc pe pagina competitiei, AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s