Ruxandra Rusan, invitata lui Horia Varlan la Prima TV

Ruxandra Rusan, realizatoarea emisiunii Suna bine de la Itsy Bitsy FM, a fost invitata recent la Prima TV, in emisiunea In bucatarie cu Horia.

In timp ce a gatit alaturi de Maestrul in Arta Culinara Horia Varlan, ea a vorbit despre parenting, despre drumul ei pana a ajuns realizatoare la Itsy Bitsy FM, chiar si despre fotbal.

Retetele acestei emisiuni se doresc usor de facut si mai ofera si informatii putin cunoscute despre ingrediente.

Horia a ales mancaruri fara carne si pe gustul celor mici.

Ruxandra ne povesteste cum s-a apucat de gatit, cand a venit studenta in Bucuresti si a realizat ca mancarea nu creste singura in frigider. Ea vorbeste despre felul ei de mancare preferat, despre slabiciunea pentru dulciuri.

Primul fel gatit de Horia impreuna cu Ruxandra este surprinzator si de sezon, Galbiori sotati in unt. Arata delicios si se gatesc usor:

La felul doi, Horia deja s-a relaxat si invitata lui face mai mult singura o Lasagna cu urda. Masa nu se poate termina fara un desert, de care ne amintim toti din copilarie.

Horia Varlan ii impartaseste Ruxandrei secretul unei retete reusite de Lapte de pasare:

In gradina iau la urma pranzul delicios Horia Varlan si Ruxandra Rusan, savurand ce au gatit impreuna si promitandu-si ca se vor revedea in bucatarie sau in studioul Itsy Bitsy FM.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s