RUNFEST: Curse gratuite pentru copii

Pe 28 august, toata lumea se va putea bucura de miscare si se va relaxa in padurea Baneasa!

Toti cei care doresc sa profite de o escapada in natura si sa se bucure de libertatea de miscare intr-o atmosfera frumoasa si energizanta nu trebuie sa rateze editia a 4-a a crosului din padurea Baneasa: Bucharest FOX TRAIL Half Marathon! Cu atat mai mult cu cat isi doresc sa faca sport in familie.

Competitia face parte din seria RUNFEST, sistemul de alergare dedicat amatorilor, va avea loc pe 28 august si propune curse atractive de alergare atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Astfel, Bucharest FOX TRAIL Half Marathon va avea patru trasee pe care alergatorii vor putea concura dupa cum urmeaza:

  • KIDS RACES – 2,5 km, 6-11 ani;
  • Scurt – 5 km, +12 ani;
  • Standard – 10 km, +14 ani;
  • Epic – 21 km, +18 ani.

Vestea buna este ca pentru toti copiii cu varstele cuprinse intre 6 si 11 ani, care participa la KIDS RACES, inscrierile sunt gratuite in limita a 250 de locuri. Asadar, parintii care vor sa isi vada pustii la linia de Start, alergand pe traseu si apoi trecand invingatori linia de Finish si primind medalia de participare, trebuie sa se grabeasca si sa ii inscrie pe www.runfest.ro, in pagina dedicata competitiei RUNFEST – FOX TRAIL Half Marathon.

RUNFEST_junioriPachetul de participare, dar si serviciile oferite la eveniment de organizatorul MPG, coordonatorul proiectului RUNFEST, sunt atractive. Printre produsele aflate in pachetul competitional mentionam: numar de concurs, cip unic de cronometrare; tricou tehnic personalizat RUNFEST FOX TRAIL Half Marathon; medalie de Finisher; voucher discount special pentru cumparaturi la Running Warehouse Europe; dar si alte produse oferite de sponsori. La acestea se adauga toate serviciile oferite in cadrul evenimentului, precum si atmosfera energizanta: amenajare si marcare trasee; punct de informatii si de ridicare de pachete; cronometrare de specialitate realizata cu sistemul MyLaps; puncte de alimetare si de hidratare la Start si pe trasee; comunicatii de urgenta; interventii de urgenta; asistenta medicala; vestiar si garderoba; servicii de catering; fotografii de la competitie; sesiune de incalzire inainte de Start, muzica si MC, precum si alte servicii oferite de sponsori si parteneri.

Ultima zi de inregistrare la RUNFEST – Bucharest FOX TRAIL Half Marathon este 24 august, iar pentru acces direct click aici.

Haideti sa dam startul miscarii in natura impreuna la FOX TRAIL Half Marathon!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s