Rama Oli vine la Zoo Bucuresti!

Rama Oli isi asteapta prietenii mari si mici la Zoo Bucuresti cu o multime de surprize, pe 9 august, de Ziua Internationala a Gradinilor Zoologice, cu o multime de surprize!

Pentru prima oara in Romania, un grup de copii care lucreaza ca voluntari in programul Zoo Explorer, impreuna cu Oli, eroul din Gradina Magica, si echipa Gradinii Zoologice organizeaza petrecerea tuturor animalelor de la ZOO Bucuresti.

Petrecerea va incepe la ora 10:00 cu multe activitati distractive, precum: lansare de carte Aventurile ramei Oli de Olga Gudynn, ateliere de creatie, concursuri cu premii, poze cu simpaticul urs panda – mascota Editurii Pandora M si multe altele!

Aventurile ramei Oli de Olga Gudynn este o poveste despre curaj și ambitie si, nu in ultimul rand, despre puterea miraculoasa a fructelor si legumelor. Fiecare carte vanduta va ajuta la amenajarea unui atelier de arta in Spitalul Marie Curie. Olga Gudynn va dona jumatate din drepturile de autor pentru amenajarea acestui atelier. De asemenea, Editura Pandora M va dona carti pentru biblioteca micutilor pacienti de la Spitalul Marie Curie.

Gradina Zoologica Baneasa, infiintata in anul 1955, este recunoscuta ca fiind cea mai frumoasa si diversificata Gradina Zoologica din Romania, ea adapostind nu mai putin de 3000 de exemplare de animale, reptile, pasari, insecte si pesti. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s