Roua invită cititorii mici și mari în Pădurea Fermecată, unde minunile se întâmplă!

Pe data de 1 aprilie, începând cu ora 12.00, la Opera Comică pentru Copii are loc lansarea cărții Roua si Pădurea Fermecată, o poveste cu emoții, prietenie, încredere și iubire, scrisă de Bianca Opriș.

Roua, o fetiță dornică să cunoască locuri și lucruri noi, părăsește Poienița ei verde, unde se simțea mereu în siguranță și pleacă într-o călătorie de exploare, însoțită de prietenii ei, către Pădurea Fermecată. Un loc necunoscut și înspăimântător la prima vedere. Călătoria se dovedește a fi o adevărată aventură! Cu perseverență, răbdare și mult curaj, fetița reușește să ajungă până pe Pajiștea Copacului Înflorit. Este locul unde minunile se întâmplă!

Cartea este srisă de Bianca Opriș, avocat și mamă. Cu o chemare specială pentru educație, o dragoste și o sensibilitate naturală pentru nevoile copiilor, dar și pentru super-puterile lor de imaginație și realizare, toate acestea dublate de seriozitatea în gândire tipică unui specialist în drept.

Bianca Opriș devenit cunoscută în ultimii ani datorită demersurilor sale în favoarea educației juridice timpurii, precum și pentru proiectul său Legisman. Prima carte a Biancăi Opriș s-a numit Legisman sau care-i treaba cu regulile (Editura Solomon, 2021). Este o carte adresată copiilor mai mari (7-14 ani) care au nevoie să înțeleagă ideea de regulă, să se raporteze și să se integreze în lumea socială care este, inevitabil, o lume a regulilor și legilor.

După succesul acestei prime cărți, Bianca Opriș abordează o provocare încă și mai mare: o carte pentru copiii mai mici (4-8 ani), care are în prim plan altă nevoie de bază a unui copil: să descopere pe cont propriu. Pentru a învăța, dar mai ales pentru a se forma pentru viața, un copil are nevoie să îndrăznească, să coopereze cu alții, să aibă încredere în prieteni, să persevereze în vederea unui scop.

Despre curiozitate, prietenie, emoții, încredere, înțelegere, curaj, perseverență, răbdare vorbește noua carte a Biancăi Opriș, Roua și Pădurea Fermecată, apărută în decembrie 2022 la aceeași Editură Solomon.

Pe 1 aprielie, sutem invitați cu mic, cu mare, să descoperim povestea Roua și Pădurea Fermecată și să aflăm că lectura unei cărți poate fi terapie și învățare deopotrivă pentru părinte și copil.

Desfășurătorul evenimentului:
12:00 – Primirea invitațiilor
12.15 – Prezentarea autoarei de către moderator
12.25 – Discurs autoare
12.35 – Lectură
12.45 – Interacțiune cu cititorii, întrebări din public, discurs editură
13.00 – Sesiune de autografe

Accesul la eveniment este gratuit, pe bază de înscriere online, la adresa salut@psychologies.ro. Locurile sunt limitate. Detalii suplimentare se obțin la 0774.629.781.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s