Românii, invitați să aleagă cea mai frumoasă destinație din țară!

Mii de români au intrat deja pe destinatiaanului.ro pentru a nominaliza orașele și localitățile turistice pe care le iubesc și vor sa le vadă incluse în topul destinațiilor cele mai atractive din Romania.

La categoria “City Break” competiția este intensa: pe lângă Oradea, Iași sau Brăila, finaliste ale ediției 2021, mulți romani recomandă Brașovul, Clujul, Timișoara, Sibiul, Alba Iulia dar și Craiova, Târgoviște, Brăila, Tulcea, Hunedoara și Piatra Neamț.

Surprize plăcute apar și la categoria “Localități turistice”, unde nume noi ca Valea Doftanei, Brezoi, Sfântul Gheorghe (Delta Dunării), Rimetea, Breb, Slănic Moldova sau Vatra Dornei au strâns cele mai multe recomandări pana acum.

Nominalizările continuă până pe 10 aprilie, când se va stabili podiumul pe categorii și regiuni istorice.

Cele 6 destinații cu cele mai mari scoruri vor beneficia apoi de promovare națională intensă in lunile Mai-August, atât pe social media cat și prin emisiunile Destinația Anului, difuzate pe Prima TV.

Gazda emisiunii, Gianina Corondan, va călători cu echipa de filmare în fiecare destinație. De acolo va avea intervenții live și va realiza emisiuni cu principalele atracții ale zonei.

“Sunt încântată să mă alătur aventurii numite “Destinația Anului“, să fim îndrumați de locuitorii și cunoscătorii locurilor de însemnătate aparte și sunt convinsă că vom scoate la iveală strălucirea unor destinații de petrecut timpul liber oriunde în țară, vom dovedi că nu e musai să treci granița pentru a avea parte de așa ceva. Că la noi s-a inventat proverbul: <<Omul sfințeste locul>>“, a declarat Gianina Corondan.

În următoarea etapă, un juriu format din experți și influenceri în turism și prezidat de Dragoș Anastasiu va acorda voturile celor mai atractive destinații pe baza înscrierilor și ale unor criterii care cuprind investițiile făcute în infrastructura turistică și acțiunile de comunicare realizate in ultimii 2 ani. Votul juriului va conta pentru o treime din scor, iar numărul nominalizărilor pentru celelalte doua treimi.

Mai multe detalii despre competitie se găsec aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s