Rezultatele Concursului National Boem Club Musica Mundi

Editia a II-a a Concursului National Boem Club „Musica Mundi” s-a incheiat. In cele patru zile de concurs, 200 de participanti talentati s-au intrecut intr-un spectacol de exceptie!

In perioada 15-23 noiembrie, din sediul Scolii de Muzica Boem Club din Dorobanti au rasunat arii de pian, vioara, multe alte instrumente si voci armonioase. Cei 200 de concurenti – copii, adolescenti si adulti – au fost incurajati prin aplauze de 1000 de spectatori.

Competitia s-a incheiat cu Gala Concursului National Musica Mundi, desfasurata la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani, la care au fost invitati sa participe toti concurentii inscrisi in concurs. La acest eveniment, au fost inmanate 74 de premii, de la toate categoriile de concurs.

Castigatorii Marilor Premii la sectiunile canto si pian si castigatorii premiilor I de la toate sectiunile si categoriile au interpretat cate o piesa din repertoriul pentru concurs, spre incantarea celor aproximativ 300 de persoane prezente la eveniment.

Castigatorii au primit diplome, medalii de aur, argint sau bronz sau trofee, si premii variate constand in: locuri in tabara de ski pentru prescolari, CD-uri cu soft educational pentru copii, invitatii la spectacole, la piese de teatru, la cinema, la concerte de muzica clasica, abonamente la lectii de matematica interactiva, instrumente muzicale, vouchere pentru cine la restaurant, invitatii la locuri de joaca, carti si CD-uri despre mari muzicieni, vouchere pentru produse naturiste etc.

Concursul National „Musica Mundi” este cel mai amplu concurs destinat muzicienilor amatori (copii, adolescenti si adulti) care studiaza muzica in sistem privat, cu varsta minima de 4 ani si fara limita superioara de varsta. Competitia este organizata de cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, Scoala de Muzica Boem Club.

Scopul ConcursuluiNational „Musica Mundi” a fost popularizarea in randul copiilor, tinerilor si adultilor a cantatului la un instrument sau cu vocea si incurajarea tuturor amatorilor de a-si dezvolta aptitudinile si abilitatile muzicale.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s