Christmas Magic Show – un cadou magic

In preajma Craciunului, copiii au parte de un spectacol de poveste, plin cu iluzii fantastice si multe cadouri: Christmas Magic Show!

Duminica, 21 decembrie, de la ora 18:00, Sala Dalles gazduieste primul show de magie dedicat Craciunului!

“Stim cu totii ca, de Craciun, trebuie să incercam sa fim mai buni, sa dăruim mai mult si sa credem in povesti. Teatrul de Magie va propune o seara in care sa va bucurati alaturi de cei dragi de iluzii spectaculoase si de multe cadouri pe care le vom oferi celor prezenti. Va pot asigura ca toti copiii care vor participa la acest spectacol, vor primi din partea noastra câte un cadou magic. ne-a dezvaluit Andrei Teasca, regizorul acestui spectacol si presedintele fondator al Teatrului de Magie.

Bineinteles ca invitatul special la Christmas Magic Show va fi Mos Craciun care le va imparti celor mici cadourile. La cerere, parintii pot contacta reprezentantii Teatrului de Magie pentru ca Mosul sa le poată oferi celor mici si cadourile din partea lor.

Pentru ca si lui Mos Craciun ii place magia artistilor de la Teatrul de Magie, el ii va intampina pe cei prezenti cu o surpriza speciala.

Tot la Christmas Magic Show, copiii care vor urca pe scena si ii vor ajuta pe artisti, vor primi un voucher care le ofera posibilitatea de a participa gratuit, timp de 2 luni, la cursurile de iluzionism ale Academiei de Magie. Iar toti copiii din sala vor primi, de la Mos Craciun, un voucher pentru intrarea gratuita la 3 spectacole marca Teatrul de Magie, in anul scolar 2014-2015.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s