Remedii homeopate pentru ingrijirea pielii copilului

Remedii homeopate pentru ingrijirea pielii copilului

Pe timpul verii, tenul sensibil al micutului tau are nevoie de o protectie suplimentara impotriva razelor UV. Pe langa niste sfaturi de baza, prin care poti asigura ingrijirea pielii copilului, mai ai la indemana si o serie de solutii pentru situatiile in care stai cu el prea mult la soare. La Traieste Sanatos cu Simona iti vorbim despre remediile care il pot ajuta pe piciul tau.

„In general, copilul sub 6 luni, e bine sa nu fie expus la soare prea mult, sa nu faca plaja”, explica dr. Anca Mihalcea, medic homeopat. De fapt, chiar si dupa aceasta varsta, pana pe la 2 anisori, cel mic ar trebui sa stea la soare cu masura (10-15 minute) si in intervalele orare in care soarele nu bate prea tare.

Apoi, bineinteles ca trebuie sa iei toate masurile de precautie pentru ingrijirea pielii copilului: palariuta, ochelari de soare si crema cu factor ridicat de protectie solara.

Dar ce faci cand micutul tau tot este afectat de soare? Pentru episoade cu insolatii, inrosirea pielii sau chiar arsuri, dr. Anca Mihalcea iti ofera idei de remedii homeopate, acum, la Traieste Sanatos cu Simona.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s