Solutii pentru probleme digestive vara

Mai ales in primii ani de viata, orice copil are stomacelul foarte sensibil, iar vara risca sa se imbolnaveasca mult mai usor, din pricina caldurii. De aceea, la Traieste Sanatos cu Simona, am adunat o serie de solutii pentru probleme digestive vara. Descopera-le aici.

Vara, alimentele sunt foarte sensibile. Mare grija la alimentele care se altereaza usor: oua, carne, lactate, chiar si fructele”, avertizeaza dr. Anca Mihalcea, medic homeopat. Cat se poate, copiii mici sa aiba la indemana solutii – gustari micute, pe care le-ai testat si stii ca nu dau probleme.

Apoi, pe timp de vara, mai este nevoie sa ai grija si la sursa de apa pe care o folosesti. Asa cum am vorbit si intr-o editie anterioara, apa contaminata poate duce la paraziti intestinali si implicit la probleme digestive.

Nu in ultimul rand, este bine sa ai la indemana oricand si oriunde o trusa de prim ajutor, care sa contina si remedii pentru toxiinfectii estivale. In emisiunea de mai jos, dr. Anca Mihalcea ne ofera cateva exemple de remedii homeopate, potrivite pentru tot felul de situatii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s