Remedii homeopate care ne ajuta iarna

Remediile homeopate sunt extracte din plante, uneori diluate, care actioneaza acolo unde avem nevoie. Le putem gasi sub forma de granule, comprimate, creme, spray-uri sau picaturi. Indicat sa le luam inainte de masa cu 15-20 minute.

Iarna, cand sunt variatii mari de temperatura, se produc schimbari mari in organism. Homeopatia ne ajuta sa prevenim virozele, dar pentru a sti ce anume ne este benefic trebuie sa consultam un medic homeopat, deoarece tratamentul variaza de la om la om.

Anca Mihalcea, medic homeopat, ne sfatuieste cum sa ne protejam pe timpul iernii cu ajutorul remediilor homeopate, Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s