Recunostinta

Uneori ne e atat de greu sa fim recunoscatori. Nu o facem in sinea noastra si cu atat mai putin cu voce tare. Andreea Marin se intreaba in emisiunea de astazi ce sta in calea simplelor cuvinte: „Iti multumesc!” sau „Iarta-ma! ” de sunt atat de rar folosite.

„Daca iti depasesti primul impuls, cel de orgoliu, cel care te impiedica sa spui tocmai aceste cuvinte, pentru ca ego-ul tau se simte amenintat cand trebuie sa recunosti ca altcineva are dreptate, te vei simti eliberat si o liniste se va lasa adanc in tine. E linistea pe care o aduce adevarul cu sine. Si nicio drama in urma adevarului nu se va intampla.” spune Andreea Marin cu convingere.

Afla asadar cum poti sa iti exprimi recunostinta in relatii, cu partenerul de viata, fata de copiii tai, parintii, dascalii, prietenii sau pur si simplu oamenii ce au intrat pentru un moment in viata ta si au schimbat ceva in bine.

Sunt atatea posibilitati sa iti exprimi recunostinta…

cropped-logo-4.jpg

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya(1)

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s