Totul despre apendicita

In cele mai grave cazuri, apendicita netratata poate duce la peritonita. Sunt si unele cazuri, mai usoare, in care apendicita poate fi vindecata si cu antibiotice, fara a recurge la operatie. Cel mai important este controlul medicului, singurul care poate pune un diagnostic.

In ceea ce priveste manifestarile apendicitei, exista o paleta foarte larga, asa ca devine si mai greu sa ne dam seama, cu exactitate, daca este vorba de o boala sau nu. Pot sa apara dureri in jurul abdomenului, greata si varsaturi, diaree sau constipatie.

Pe cat de neinsemnat pare a fi apendicele, pe atat de parsiva este apendicita. Despre aceasta boala ne povesteste dr. Dan Ulmeanu la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s