Cum sa spui „nu”

Multi dintre noi avem dificultati in a pune limite. Nu stim sa spunem NU la serviciu. Nu stim sa punem limite copilului si celor dragi.

Adesea din bun simt exagerat punem nevoile altora inaintea nevoilor noastre. Sau motivul este timiditatea, sfiala de a refuza cand cineva ne roaga un lucru. Suntem sensibili la nevoia celuilalt si o asezam pe primul plan, inaintea realitatii noastre. Dar e o rusine sa spui “nu” atunci cand chiar ai o motivatie serioasa pentru asta?

„Privind altfel problema, ar trebui ca si cel ce-ti adreseaza o rugaminte sa ia in calcul posibilitatea ca tu sa nu poti, chiar daca vrei, sa spui “da”? Aceasta e normalitatea, in dialogul, contactul, comunicarea dintre oameni, sensibilitatea si intelegerea trebuie sa existe de ambele parti. ” spune Andreea Marin.

Cum poti invata sa spui Nu si cateva formule simple de a o face afla din emisiunea Pretuieste viata.

logo

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya(1)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s