Recomandare de lectura pentru copii: Ursuletul morocanos

Ursuletul morocanos, scrisa de Annie Caldirac si Quentin Greban si aparuta la Editura Nomina, este o carte pentru copii de pana in 6 ani, recomandata recent de Bianca Mereuta la Itsy Bitsy.

Este o poveste despre un ursulet cumparat de la un magazin de jucarii ranite, dar care este „atat de uracios cu cei din jurul lui, incat reuseste sa le strice tuturor buna dispozitie”, alungand chiar si primavara cu atitudinea lui ursuza si morocanoasa.

„Este o povestioara care ne ofera posibilitatea de a discuta cu copiii nostri despre conceptul de Bine si de Rau, despre modul in care iubirea si grija si educatia primite de copii pot influenta in bine comportamentul si viata lor si a celor din jurul lor.” povesteste Bianca Mereuta despre „Ursuletul morocanos”.

Atitudinea morocanoasa a ursuletului il face pe copilasul care l-a cumparat sa-l expedieze la Mos Craciun, unde jucaria descopera ca nu are, de fapt, motive intemeiate pentru comportamentul lui, ci doar ii lipsesc grija, iubirea si educatia pentru a deveni un ursulet dragastos.

Asculta interventia Biancai Mereuta in emisiunea Happy Music cu Marius si afla de ce „Ursuletul morocanos” este o lectura potrivita pentru cei mici:   

Bianca Mereuta este fondatoarea celei mai mari biblioteci private din Romania si a comunitatii online Ce le citim copiilor si vorbeste despre lectura si carti pentru copii la Itsy Bitsy FM joia, in emisiunea Happy Music!

Descopera AICI si mai multe lecturi pentru copii recomandate de Bianca Mereuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s