De ce sa tii cont cand cumperi o boxa portabila

Pentru ca tot se apropie Sarbatorile, Cristian Lacraru s-a gandit ca o boxa portabila poate fi un cadou perfect, fie pentru cineva drag, fie pentru tine si familia ta.

Boxele portabile sunt printre cele mai simpatice dispozitive aparute in ultimii ani. Stim deja cat de usoara si de practica poate fi o boxa portabila, mai ales pentru ca se conecteaza prin bluetooth si nu trebuie sa te complici cu tot felul de cabluri. Sunt, insa, multe alte aspecte utile pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi sa cumperi o boxa portabila.

Urmareste-l  pe Cristian Lacraru in fiecare miercuri la ora 11:00 cu un nou video FamilyTech si afla cum sa alegi dispozitivele de care ai nevoie, la ce anume sa te uiti mai intai si cum sa nu dai banii pe lucruri de care nu ai nevoie.

Analizand o boxa portabila Ultimate Ears Megaboom 3, am aflat care sunt aspectele cele mai importante si mai interesante ale acestui dispozitiv:

  • extrem de rezistenta la socuri – nu trebuie sa-ti faci griji daca scapi boxa, din greseala.
  • design modern.
  • posibilitatea de a afla nivelul bateriei apasand, concomitent, pe butoanele de volum (+/ -).
  • standar de protectie IP 67 – protectie ridicata la solide (particule de nisip sau praf) si lichide (iese la suprafata daca o scapi in apa si o poti spala, daca e nevoie).
  • sunet extraordinar – aproape 360°.

Urmareste-l pe Cristian Lacraru si afla mai multe despre alegerea unei boxe portabile potrivite pentru nevoile tale:

Gasesti AICI toate episoadele FamilyTech.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s