RadioPlaja Itsy Bitsy. Intram in direct de la Mamaia si dansam impreuna la Itsy Bitsy Summer Party!

Voi unde va racoriti vara aceasta? Avem noi o idee! Pana pe 31 august, de luni pana vineri, veniti sa ne distram impreuna la RadioPlaja Itsy Bitsy, statiunea Mamaia!

Noua grila de vara ti-a pregatit surprize de tot felul, iar una dintre cele mai mari dintre ele este faptul ca pana la finalul lunii august emitem direct de pe plaja!

De luni pana vineri, intre orele 17:00 si 21:00, SuperZapa si Catalina se vor juca impreuna cu cei mici, vor glumi si vor impartasi cele mai frumoase momente din vacanta. Copiii vor putea intra in direct la Itsy Bitsy FM chiar din studio-ul amplasat pe plaja de langa Promenada Mamaia!

Gasesti indicatii catre RadioPlaja Itsy Bitsy si pe Google Maps, accesand acest link: https://goo.gl/maps/gBdrDqwLMJoW1wvT6

RadioPlaja Itsy Bitsy – distractie in Mamaia, de dimineata pana seara

Programul activitatilor de pe plaja

In Mamaia te asteptam cu voie buna, cat e ziua de lunga, nu numai intre 17:00 si 21:00! Iata programul complet al activitatilor care au loc zilnic pe plaja:

  • L-D, 9:00-12:00 si 16:00-19:00 – activitati GRATUITE pe plaja pentru copii si parinti
  • L-V, 17:00-19:00 – In direct de la Mamaia, cu SuperZAPA
  • L-V, 19:00-21:00 – Itsy Bitsy Summer Party, cu SuperZAPA si Catalina.

❗️ Programul ar putea suferi modificari in functie de conditiile meteo.

Dimineata ne invioram, jucam impreuna volei, human foosball si alte jocuri de plaja, si participam la tot felul de concursuri cu premii pentru fiecare!

La pranz te asteptam in zona noastra de relaxare de pe aceeasi plaja din fata hotelului Flora, din Mamaia, ca dupa-amiaza, intre 17:00 si 19:00, sa ne distram impreuna alaturi de SuperZapa si sa intram in direct chiar din studio-ul de pe nisip.

Seara, dupa ora 19:00 pana la 21:00, ii asteptam pe cei mici, dar si pe cei mari, la Itsy Bitsy Summer Party, pe scena de pe plaja, cu muzica, dans si o portie zdravana de distractie, la malul marii.

Asa ca daca ti-ai programat concediul pe litoralul romanesc vara aceasta, asigura-te ca treci si pe la plaja Itsy Bitsy din fata hotelului Flora din statiunea Mamaia. Abia asteptam sa ne jucam si sa ne racorim impreuna!

In perioada 24 iunie – 31 august 2019 la RadioPlaja Itsy Bitsy se vor realiza fotografii si filmari. Participarea la activitatile de pe RadioPlaja Itsy Bitsy presupune un acord implicit de a aparea in fotografiile sau filmarile realizate de organizatori si folosite in scop de promovare a evenimentului, atat de catre organizator, cat si de partenerii acestuia sau de mass-media care va difuza materiale despre RadioPlaja Itsy Bitsy.


2 comentarii la „RadioPlaja Itsy Bitsy. Intram in direct de la Mamaia si dansam impreuna la Itsy Bitsy Summer Party!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s