Proiectie caritabila pentru Asociatia Daruieste Viata la Anim’est 2018

Proiectie caritabila pentru Asociatia Daruieste Viata la Anim’est 2018

Festivalul International de Film de Animatie Anim’est vine in sprijinul Asociatiei Daruieste Viata cu o proiectie caritabila – Marnie’s World, duminica, 30 septembrie, de la ora 18.00, la Cinema Elvire PopescoToate incasarile adunate din vanzarea biletelor vor fi donate pentru proiectul de construire a Primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania.

O adaptare dupa celebrul basm al Fratilor Grimm, „Muzicantii din Bremen”, potrivita pentru toate varstele, Marnie’s World este cel mai recent film de animatie in regia lui Christoph Lauenstein si Wolfgang Lauenstein, care detin in palmares un Premiu Oscar pentru Cel mai bun scurtmetraj de animatie („Balance”, 1989). Biletele la proiectie, in valoare de 10 lei, pot fi achizitionate online, pe Eventbook.ro, si vor fi disponibile si in cinema.

Conform datelor comunicate de Daruieste Viata, turnarea fundatiei primului spital de oncologie si radioterapie pediatrica din tara a inceput in luna iunie a acestui an, in curtea Spitalului „Marie Curie” din Bucuresti. Pana in momentul de fata, peste 150.000 de donatori, persoane fizice si companii, s-au alaturat proiectului, devenind fondatori ai Spitalului.

Marnies World poate deveni un bun prilej pentru sustinerea unei cauze umanitare, iar publicul cinefil se poate transforma in public donator pentru un spital menit sa ofere mai multe sanse la viata copiilor bolnavi de cancer din Romania.

Reprezentantii Asociatiei Daruieste Viata vor fi prezenti duminica pentru a oferi publicului mai multe informatii despre proiect. Spectatorii care vor dori sa doneze in nume propriu vor avea posibilitatea sa o faca direct la eveniment. De asemenea, Daruieste Viata ofera si posibilitatea donatiilor online pe www.bursadefericire.ro si prin SMS la 8864 cu mesajul SPITAL (donatii de 4 euro/luna).

Un tur virtual al Primului Spital de Oncologie si Radioterapie pentru copiii diagnosticati cu cancer din Romania este disponibil la acest link: https://www.youtube.com/watch?v=E7wXG1chatk.

Cea de-a treisprezecea editie a Festivalului International de Film de Animaţie Anim’est va avea loc in perioada 28 septembrie – 7 octombrie 2018 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Point si Expirat. Programul complet al editiei din acest an este disponibil pe site-ul Anim’est.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s