Profesorii si elevii isi vor putea continua activitatea de la clasa prin lectii video la distanta

Kinderpedia vine in intampinarea familiilor si a dascalilor preocupati de discontinuitatea activitatii scolare cu un modul de predare video, la distanta. Incepand de astazi, profesorii isi vor putea sustine clasele in format live video, pe Kinderpedia. Aplicatia de comunicare si management pentru gradinite si scoli a integrat functionalitatile Zoom si le permite astfel utilizatorilor sa creeze video conferinte pentru materiile din orar si sa invite copiii direct in aplicatie. Functia de video conferinta este disponibila pentru toti utilizatorii curenti ai platformei, care o vor regasi in meniul principal.

Acestia pot transforma orice activitate din orar intr-o lectie online, cu click pe optiunea „Programeaza video-conferinta”.

Pentru a sprijini sistemul public de educatie, care intampina acum o criza fara precedent, Kinderpedia ofera optiunea de lectii online in mod gratuit scolilor publice, pana la sfarsitul anului scolar. Pasii pe care scolile trebuie sa ii urmeze sunt simpli: crearea contului scolii, adaugarea claselor, adaugarea profesorilor, adaugarea copiilor – atat profesorii cat si parintii primesc un e-mail de invitatie pe platforma – adaugarea orarului si activarea optiunii de lectie video la distanta pentru materia sau materiile dorite. Tot pe Kinderpedia, profesorii au posibilitatea sa faca prezenta, sa dea note, sa adauge teme si proiecte, sa ofere feedback parintilor etc. inregistrarea pe platforma si training-ul pentru utilizatori se vor realiza online, cu sprijinul echipei de suport si al librariei de tutoriale in romana si engleza.

„Credem mai mult decat oricand in rolul transformator al tehnologiei si speram sa conectam cat mai multi dascali dedicati cu elevii lor. inca o data, am raspuns prompt nevoilor utilizatorilor nostri si am contribuit la continuitatea actului educational, in mod inovator. Pentru a asigura accesul cat mai multor profesori si elevi la functia de predare video, scolile publice isi vor putea crea cont gratuit pe Kinderpedia, pana la sfarsitul anului scolar. Mai mult decat atat, toti utilizatorii noi vor beneficia de acelasi suport dedicat care ne-a consacrat ca platforma preferata a scolilor si gradinitelor de top din Romania.” Evelina Necula, co-fondatoare Kinderpedia.

Noua functionalitate se adauga celor 20 de module Kinderpedia care au rolul de a simplifica activitatea administrativa a scolilor si a gradinitelor si de a mentine familia conectata la activitatea si la progresul scolar al copiilor. Kinderpedia a primit numeroase recunoasteri internationale si locale pentru contributia sa la transformarea educatiei. Platforma a obtinut locul intai la acceleratorul Innovators for Children, organizat de Impact Hub Bucharest cu sprijinul Fondation Botnar si s-a plasat pe a treia pozitie la Startarium, cea mai populara competitie antreprenoriala din Romania.

Kinderpedia a fost recunoscuta ca business cu impact social la European Angel Investment Summit la Burxelles si a obtinut Seal of Excellence din partea Comisiei Europene pe SME Instrument, Phase II. Pentru caracterul inovator al solutiei si pentru impactul pe care il aduce in educatie, Kinderpedia a primit titlul Innovator of the Year la Gala Business Review – ex aequo – si a fost listata de Business Magazin in catalogul celor mai inovatoare companii din Romania.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s