Profesorii de limba engleza, asteptati la Cybercoffee@IHBucharest

International House Bucuresti onoreaza spiritul de solidaritate dovedit in aceste vremuri dificile de International House World Organisation, ca retea educationala globala, oferind formare profesionala gratuita profesorilor de limba engleza din Romania, dar si profesorilor vorbitori de engleza care predau orice alta materie.

Astfel ca, in aceasta perioada, International House Bucuresti ofera acces deschis, universal la sesiunile de training informal din seria Coffee@IHBucharest, transferate online, sub redenumirea de Cybercoffee@IHBucharest.

Sustinute de traineri cu solida experienta internationala in formarea de profesori de engleza, seria de webinarii Cybercoffee@IHBucharest asigura sprijin si indrumare profesionala indispensabile tuturor profesorilor nevoiti sa isi adapteze rapid abilitatile pedagogice la predarea la distanta, in mediul virtual.

In luna mai, programul cuprinde 4 webinarii:

6 mai – webinar sustinut de Hugh Dellar, co-fondator al Lexical Lab.

13 mai – webinar sustinut de Alex Tilbury, autor de manuale si Inspector al IH World Organisation.

20 mai – webinar sustinut de Alastair Grant, Director la International Language Training Centre din Buenos Aires, Trainer International House (20 mai).

27 mai – webinar sustinut de Scott Thornbury, Trainer International House si “parintele fondator” al abordarii Dogme in predarea englezei ca limba straina.

Profesorii de engleza sunt invitati sa se alature acestor intalniri digitale, pentru a afla despre cele mai bune practici in predarea limbilor straine online, dar si pentru a invata sa elaboreze cele mai bune idei pentru invatarea electronica.

Inscrierea la webinariile Cybercoffee@IHBucharest se poate face la adresa de email celta@ih.ro sau direct in pagina evenimentului, aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s