Proaspetele mamici primesc sprijin de la “Femei care inspira”

Daca mama este fericita, toata familia este fericita! Desi mamele se sustin intre ele si gasesc solutiile cele mai potrivite pentru copii, atunci cand vine vorba de nevoile lor se pun adesea pe ultimul loc si deseori isi pierd starea de bine.

Ca sa avem cat mai multe mame fericite si familii functionale, editia din acest an a campaniei Femei care inspira se adreseaza viitoarelor si proaspetelor mamici; ele sunt femeile cel mai puternic incercate si cu riscul cel mai mare de stres si dezechilibru emotional.

Mamele la inceput de drum vor gasi inspiratie in experienta de viata impartasita de femei asemenea lor, dar care au trecut deja cu bine de perioada plina de schimbari a primelor 1000 de zile din viata copilului. 4 intalniri online special create pentru mamici, un website cu istorii de viata inspirationale ale unor mame cunoscute si admirate din Romania, o expozitie foto cu acestea si un interviu cu Meik Wiking, cel mai cunoscut specialist in arta de a-ti gasi fericirea – sunt doar cateva dintre actiunile campaniei, menita sa sprijine femeile insarcinate si mamele.

Femei care inspira este un demers de empowerment pentru femei care a fost lansat in 2019 si a adus multa inspiratie femeilor, prin povesti de viata pline de autenticitate si mesaje motivationale. Pentru ca in perioada sarcinii si in primii ani de viata a copiilor mamele au parte de multe schimbari si provocari, ele au mare nevoie de sprijin si sustinere, insa in Romania se fac prea putine lucruri in acest sens.

De aceea, femei romance care inspira incredere si admiratie s-au alaturat campaniei si impartasesc din experienta dobandita de ele in primele 1000 de zile din viata copiilor.

Mame cunoscute, precum Cristina Balan, Atena Boca, Nicole Cherry, Ela Craciun, Urania Cremene, Simona Dragomir, Feli, Sofia Frunza, Ruxandra Luca, Gabriela Maalouf, Andreea Marin, Ioana Chicet Macoveiciuc, Tily Niculae si Anca Serea povestesc despre solutiile care au functionat pentru ele si familiile lor atunci cand au devenit mame, fie ca a fost vorba de treburile gospodaresti, relatia de cuplu, starea lor de bine sau de viata sociala si cea profesionala.

Secrete pentru obtinerea fericirii vor afla mamele si din interviul video pe care Andreea Marin l-a realizat in exclusivitate pentru campania Femei care inspira cu Meik Wiking, cel mai cunoscut specialist in arta fericirii, directorul Institutului de Cercetare a Fericirii din Copenhaga si scriitor apreciat de publicul din intreaga lume.

Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari ale mamelor vor fi oferite in direct si gratuit de catre specialistii invitati la cele 4 intalniri online, moderate de Simona Dragomir si desfasurate in serile de miercuri:

• 20 octombrie, ora 21:00 – “Cum se transforma relatia mea de cuplu?” – cu psihoterapeutul Diana Frazzei;
• 27 octombrie, ora 21:00 – “Care-i rolul tatalui in viata copilului?”- cu psihoterapeutul Bogdan Ion;
• 3 noiembrie, ora 21:00 – “Ce fac cu viata mea profesionala?” – cu expertul financiar Anamaria Ciuhuta;
• 10 noiembrie, ora 21:00 – “Cum imi recapat starea de bine din punct de vedere fizic si emotional?” – cu Paul Olteanu, Master Trainer si Executive Coach.

Mamele se pot inscrie gratuit aici.

Pe platforma online femeicareinspira.ro si pe Facebook Femei care Inspira gasiti experiente autentice si lectii de viata ale vedetelor-mame. Portretele si mesajele lor vor putea fi admirate si in cadrul unei expozitii foto organizate in Mall Vitan Bucuresti, in perioada 17 octombrie – 7 noiembrie 2021.

Campania “Femei care inspira” – editia 2021 este organizata de Asociatia Parintilor Isteti, in parteneriat cu Itsy Bitsy FM si este un proiect finantat de Primaria Sectorului 3, cu fonduri nerambursabile de la bugetul local.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s