PRIMUL PARC CULTURAL DE DISTRACTII DIN ROMANIA la Opera Comica pentru Copii

Curtea Operei Comice pentru Copii (OCC) din Calea Giulesti 16 se transforma intr-un adevarat parc de distractii pentru copiii de toate varstele. Activitatile propuse de institutia de cultura dedicata celor mici sunt atractive si foarte educative, in asa fel incat copiii, alaturi de parinti, sa petreaca impreuna timp de calitate. Toate activitatile sunt organizate astfel incat toate masurile de siguranta sa fie respectate, iar zambetele sub mascute sunt obligatorii pentru toti participantii.

In acest weekend, 14 – 16 august, se da startul la distractie cu urmatoarele atractii: Scoala de soferi OCC, Water Fight Arena, Express OCC, Raul OCC, Aventura Parc, Atelierele OCC.

Scoala de soferi OCC pune la dispozitie copiilor masinute pe masura lor cu care se pot plimba in voie pe traseul special creat in curtea OCC si se vor familiariza cu regulile de circulatie.

La Water Fight Arena copiii, dar si parintii se pot bucura de o portie racorasa de bataie cu apa. O activitate care ii face fericiti pe cei mici si cei mari deopotriva.

Express OCC este trenuletul care va face inconjurul OCC. Cine nu s-ar bucura de o plimbare cu un trenulet de poveste?

Raul OCC este singurul rau navigabil din București, iar plimbarile cu barcuta, intr-o zi calduroasa de vara, sunt perfecte!

Aventura Parc ii provoaca pe toti copiii sa parcurga trasee cu grade de dificultate diferite, ii stimuleaza si ii convinge ca sportul si activitatile in aer liber sunt cu adevarat distractive.

De asemenea, imaginatia si creativitatea le este provocata la Ateliere OCC. O serie de ateliere de creatie ii asteapta pe cei care vor sa-si testeze imaginatia. Copiii iubesc atelierele OCC, iar bucuria este si mai mare atunci cand pleaca acasa cu un obiect creat de ei: o rama foto, o figurina, o papusa, un zmeu sau chiar sistemul solar.

Incepand cu weekendul viitor, lista de activitati se completeaza cu: Cinema, Observator de stele, Gradina cu fluturi, Sera plantelor carnivore, Copacul Pasarilor si altele.
Program Vara la OCC:
  • Vineri: 18:00-20:30
  • Sambata: 10:00-13:00 si 18:00-20:30
  • Duminica: 10:00-14:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s