Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2017 – Altfel de educatie

Itsy Bitsy premiaza institutiile care au creat proiecte educationale formale, care promoveaza un invatamant modern si care au obtinut rezultate meritorii. Iar institutia castigatoare este…

Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala, pentru derularea si implicarea in proiecte care promoveaza un sistem de educatie modern. Step by Step promoveaza de 20 de ani valorilor unei societati globale deschise pentru dezvoltarea unui sistem educational de calitate, democratic, inovator, cu asigurarea respectului pentru diversitate.

 

La aceasta categorie de la Premiile de Excelenta Itsy Bitsy, nominalizati mai sunt:

  • Oana Moraru, pentru derularea si implicarea in proiecte care promoveaza un sistem de educatie modern in scolile din Romania de stat sau private. Ea este consultant educational in domeniul invatamantului privat preuniversitar, fondator si manager al Scolii Helikon, autor pe site-urile voceaparintilor.ro, contributors.ro.
  • INTUITEXT, pentru derularea si implicarea in proiecte care promoveaza un sistem de educatie modern. INTUITEXT este compania de software educational a grupului Softwin si unul dintre cei mai inovatori producatori internationali de lectii pe calculator. Produsele educationale in format electronic dezvoltate de INTUITEXT sunt adaptate exigentelor de invatare ale noilor generatii de elevi, transformand notiunile abstracte si informatiile teoretice intr-un continut multimedia atractiv.

 


Un comentariu la „Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2017 – Altfel de educatie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s