Premiera „O poveste a porcului” – Teatrul Ion Creanga

Teatrul Ion Creanga celebreaza implinirea a 180 de ani de la nasterea lui Ion Creanga (1837-1889), printr-o noua productie care transpune pe scena opera marelui scriitor, ale carui povesti, povestiri, basme si amintiri au fost indragite de nenumarati tineri cititori.

Intitulat „O poveste a porcului”, spectacolul este pus in scena de regizorul Mircea Cornisteanu, care semneaza totodata scenariul si ilustratia muzicala. Inspirat de povestile copilariei si de modul in care receptarea acestora se modifica de la o generatie la alta, Mircea Cornisteanu a transformat basmul lui Ion Creanga intr-o poveste despre incredere si curaj, prin care magia se infiltreaza in realitate. In aceasta lume fantastica, realizata cu ajutorul decorurilor gandite de Puiu Antemir si a costumelor create de Anca Lazar, oamenii simpli vietuiesc alaturi de vrajitoare si de animale vorbitoare, capabile de fapte marete. Altfel de-ar fi, nu s-ar mai povesti.

Spectacolul este recomandat copiilor cu varsta peste 5 ani si este programat duminica, 5 martie, orele 11.00 si 18.00, respectiv sambata, 25 martie, ora 11.00. Reprezentatiile au loc la Teatrul Excelsior – Str. Academiei nr. 28.

Biletele sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creanga (Str. Piata Amzei, nr. 13 – nr tel. 0767.934.374) si prin Eventim, online pe www.eventim.ro sau in reteaua magazinelor partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librariile Carturesti si Humanitas.

Mai multe detalii despre spectacol si program sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s