Povestile cu care trecem furtuna, la Editura Frontiera

25% mai putina anxietate, 25% mai putina incertitudine, 25% mai mult aer liber si plimbare prin padure. Poate doar de atat ar fi nevoie in plus sau in minus, pentru a ne simti un pic mai bine in aceasta perioada in care suntem nevoiti sa admiram primavara prin geamul ferestrei.

Pentru ca cea mai responsabila actiune este sa ramanem in casa pentru a ne proteja pe noi si pe ceilalti, editura Frontiera vine cu o propunere care sa ne ajute sa strabatem aceasta perioada cu bine: o reducere de 25% la orice comanda plasata pe site-ul editurii, editurafrontiera.ro, pana la Pasti.

“Credem ca astazi, mai mult decat oricand, avem nevoie de povesti care sa ne ajute sa strabatem furtuna si sa dam sens intamplarilor prin care trecem. Iata de ce editura noastra a inceput de curand campania Povestile cu care trecem furtuna. Mesajul campaniei este unul de optimism si solidaritate. Povestile ne apropie, ne linistesc si ne ordoneaza emotiile – nu doar copiilor, ci si noua, adultilor. Ne bucuram sa ii stim alaturi pe prietenii nostri de la Itsy Bitsy. Este un semn de solidaritate si prietenie. Haideti sa citim impreuna povestile cu care traversam furtuna!” – Ileana Achim, Director Editorial al Editurii Frontiera.

In cadrul campaniei Povestile cu care trecem furtuna, editura Frontiera si Itsy Bitsy FM pregatesc o serie de concursuri cu premii constand in carti pentru copiii intelepti, care, alaturi de parintii lor, inteleg de ce este important sa petrecem timpul impreuna, acasa, in mod placut si folositor.

Despre Editura Frontiera:

Editura Frontiera publica autori importanti pentru copii din literatura universala, precum si ilustratori cu o marca unica. Indiferent de domeniul abordat, cartile Frontiera sunt o invitatie la autoeducatie: literara, vizuala, terapeutica. Simbolul editurii este o fetita care pluteste pe ape, Zoe. Este o fetita temerara, care navigheaza in umbreluta ei pe marea lumii, in cautarea povestilor potrivite.

Mai multe detalii si noutati editoriale gasiti pe editurafrontiera.ro si pe conturile de Facebook si Instagram ale editurii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s