Povestea magică a fluturilor – acum pe marile ecrane!

Povestea Magică a Fluturilor” este o animație plină de aventură și amuzament ce se adresează întregii familii și poate fi vizionată chiar acum pe marile ecrane.
Filmul urmează povestea neașteptată a doi fluturi rivali care ajung să își dezvolte o prietenie de neimaginat. Patrick, un tânăr fluture, porneste într-o călătorie extraordinară pentru a-și îndeplini visul de a zbura, chiar și cu o singură aripă.

Versiunea în limba română este adusă de studioul Empire Video Production, cu vocea unor actori precum Răzvan Marinescu, Sofia Maria Bănică, Sophia Cruceru, Dora Ortelecan, Ilinka Nistoraș, Mina Cristiana, Andra Gavril, Andrei Iordache, Delia Papazicu și Sebastian Băniță.

Regia este semnată de Sophie Roy, iar scenariul a fost creat de Heidi Foss, Lienne Sawatsky și Michael Solomon. Producția este realizată sub îndrumarea lui Markus Aldenhoven, Marie-Claude Beauchamp, Michael Erik Brink, Emely Christians, Marc Gabizon, Viola Lütten, Rolf Muetze, Scherin Rajakumaran, Justin Rebelo și Denise Tie.

Animația „Povestea Magică a Fluturilor” este distribuită în România de către Vertical Entertainment și poate fi vizionată chiar acum exclusiv în cinematografe.

Vezi trailerul mai jos!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s