Poblemele cu gradinita si scoala, discutate la o noua editie Social Moms

Gradinita si scoala apar in viata parintilor si a copiilor cu un bagaj de probleme emotionale pe care e bine sa stim cum sa le gestionam. De asemenea, orice parinte se intreaba macar o data care este secretul prin care isi poate convinge copilului sa-si faca temele din placere. Nu in ultimul rand, intrarea in colectivitate ii expune pe copii la un fenomen care ia amploare si apare de la varste timpurii – bullyingul.

Parintii vor descoperi solutii concrete la toate aceste provocari participand la o noua editie Social Moms, care are ca tema „Gradinita, scoala si problemele lor. De la bullying la teme, responsabilitati si libertati”.

Intalnirea va avea loc joi, 11 octombrie, de la ora 18.00, la Crown Cismigiu din Bucuresti, unde parintii vor avea ocazia sa-i intalneasca pe:

  • Claudia Chiru, profesor pentru Invatamantul Primar, fondatoare SAGA Kid si vlogger educational Youtube – FEDEx
  • Gabriela Maalouf, NLP Trainer pentru copii si adulti
  • Marius Rusu, psiholog clinician la Salvati Copiii

Claudia Chiru le va vorbi parintilor despre cum pot deveni temele o placere si despre cat de importanta e relatia parinte-profesor, Gabriela Maalouf va veni cu idei de gestionare a momentelor de refuz (cand vine vorba de mers la gradi sau la scoala), iar Marius Rusu va atrage atentia asupra fenomenului  de bullying.

Inscrierea la intalnirea Social Moms este gratuita si se face completand un formular de inscriere disponibil pe socialmoms.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s