Littleimpro deschide un nou sezon de spectacole de improvizatie

Littleimpro, prima trupa de teatru de improvizatie pentru copii din Romania, deschide sambata, 13 octombrie, la ora 17:00, la Clubul Taranului din Bucuresti, un nou sezon de spectacole de teatru de improvizatie adresate copiilor intre 6 si 80 de ani.

Spectacolele Littleimpro sunt construite in totalitate pe sugestiile copiilor. La fiecare proba, prezentatorul alege aleatoriu din public un numar de copii (1, 2, 7, etc, in functie de cerintele jocului) ce vor participa alaturi de actori la proba respectiva.

Copiii sunt incurajati sa vorbeasca in public, isi folosesc imaginatia, creativitatea si spontaneitatea intr-un mediu sigur si prietenos care ii ajuta sa lege aceasta experienta de emotii pozitive, dezinhibante pentru a crea spectacolul alaturi de actori.

Aparent in joaca, copii sunt motivati sa interactioneze in grup, sa lucreze in echipa, sa fie empatici si solidari. Crearea unei stari de buna dispozitie, intr-un context sigur si adecvat varstei lor, contribuie la dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor.

Expusi frecvent la astfel de stimuli, cei mici invata sa trateze cu dezinvoltura situatii de viata care se dovedesc provocatoare chiar si pentru adulti. Si, pentru ca de cele mai multe ori adultii participa si ei la spectacol, echipa Littleimpro a creat o proba special pentru ei.

Biletele la spectacolele Littleimpro pot fi rezervate aici.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s