Plimbari si jocuri de iarna chiar si fara zapada

Plimbari si jocuri de iarna chiar si fara zapada

Desi afara este frig, nu prea avem zapada de care sa ne bucuram. In acest caz, mai este o idee buna sa ii scoatem pe copii afara, la temperaturi destul de scazute? Si, daca iesim cu ei, ce fel de jocuri de iarna fara zapada exista? Afla raspunsurile, acum, la Meditatii pentru parinti.

„E in regula sa ne scoatem copiii afara cand este frig, cu conditia ca ei sa se simta bine”, ne spune Otilia Mantelers, specialist in parenting. Chiar daca temperaturile sunt foarte joase, atata timp cat copilul isi doreste sa iasa afara sau cat ii oferi un motiv pentru care sa isi doreasca sa iasa la plimbare cu tine, totul va fi ok. Il imbraci bine (fara sa il infofolesti) si sunteti gata de drum. „E bine sa ne piste putin gerul”, adauga Otilia Mantelers.

De retinut este faptul ca, in cazul bebelusilor si copiilor foarte mici, acestia nu ar trebui sa iasa din casa cand temperatura scade sub -5 grade Celsius si nici cand vantul este puternic.

Apoi, daca ati hotarat ca iesiti, mai ramane dilema activitatilor de afara iarna. Asculta Meditatii pentru parinti si descopera o multime de idei de jocuri de iarna pentru zilele fara zapada.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s