Cum petreci Revelionul cu bebelusul

Cum petreci Revelionul cu bebelusul

Se apropie Anul Nou si, implicit, sarbatorirea acestui moment. Ca parinte de bebe sau copil mic, cum alegi sa celebrezi intrarea in noul an? Faci Revelionul cu bebelusul sau nu? La Parinti de Pici, iti oferim cateva sfaturi pentru ambele cazuri.

„Noi vom sarbatori, anul acesta, al doilea revelion in calitate de parinti, si imi doresc, de data aceasta, putina socializare inainte de seara de anul nou”, povesteste Georgiana, mama de pici. „Anul trecut, insa, am preferat sa stam acasa, in familie, in liniste si cu program scurt. Am descoperit, astfel, ca noul an incepe cel putin la fel de bine si atunci cand il intampinam dormind.

Daca alegi sa faci Revelionul cu bebelusul, sfatul nostru este, daca nu il petreceti impreuna acasa, sa il iei cu tine la o petrecere linistita, la niste prieteni.

De asemenea, ai grija sa ii respecti micutului tau ora de somn. Nu il tine treaz pana la 12 noaptea, pentru ca prichindelul nu se va bucura nici de focurile de artificii, nici de faptul ca a intrat intr-un nou an, ci va fi nervos de oboseala.

Mai multe despre cum petreci Revelionul cu bebelusul iti spunem acum, la Parinti de Pici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s