Tratament pentru hemoroizi, prin embolizare

Tratament pentru hemoroizi, prin embolizare

Hemoroizii sunt un subiect de care nu prea ne place sa vorbim, de care ne este jena. Din pacate, aceasta problema apare indiferent de varsta si nu tine cont de sex. Ba chiar, multe mamici care au nascut pe cale naturala s-au confruntat cu hemoroizii. Partea buna este ca exista un tratament pentru hemoroizi, deloc dureros si foarte rapid. La Traieste Sanatos cu Simona, iti spunem despre ce este vorba.

Desi nu iti pun viata in pericol, hemoroizii iti pot crea mari neplaceri, prin dureri si sangerari. In plus, sangerarile pot duce la anemie, ceea ce iti va ingreuna viata si mai mult.

Asa ca, nu are ros sa ignori aceasta afectiune doar pentru ca nu iti place sa vorbesti despre ea. Mai ales ca, in zilele noastre, avem la dispozitie o multime de tratamente minim invazive, cum ar fi cel prin embolizare.

Dr. Rares Nechifor, medic primar radiologie interventionala, ne-a vorbit despre un tratament pentru hemoroizi, care se realizeaza printr-o intepatura in mana, de unde se navigheaza pana in arterele rectale. Cu ajutorul unei solutii, se controleaza sangerarile, iar hemoroizii se retrag. Este nevoie de o singura interventie si nu ai nevoie de o perioada de recuperare.

Mai multe despre acest tratament pentru hemoroizi poti afla acum, la Traieste Sanatos cu Simona.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s