PlaYouth are planuri de vacanta, cu tabere pentru copii si parinti

Prietenii de la PlaYouth pregatesc o noua editie a taberelor de vara KaleidosCopil – tabere alternative pentru copii si parinti -, care vor avea loc la Moieciu de Sus in perioadele 13-16 iulie si 27-30 iulie.

Taberele sunt destinate parintilor cu copii intre 5 si 12 ani si au ca scop construirea unei relatii frumoase intre copii si parintii lor, punand accent pe modul in care interactioneaza si se dezvolta impreuna.

In tabara, parintii vor avea momente dedicate lor, la cursul de Cercul Sigurantei, copiii le vor avea pe ale lor, ateliere creative si multe jocuri, apoi se vor strange sa se joace impreuna.

Programul activitatilor din tabara cuprinde o multime de ateliere practice si experientiale: Origami – Modele din hartie, Do it Yourself, Drumetii, Excursii, Teatru – Emotii, Dictie, Exprimare si Improvizatie, Chimie Distractiva – Experimente.

Alte activitati creative la care pot participa pe perioada taberei sunt: Treasure Hunt, Olimpiada de Jocuri si Drumetie in natura, Ping-Pong, Tiroliana, Tir cu Arcul.

Mai multe detalii despre programele PlaYouth se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s