PlaYouth organizează Maratonul Educației Alternative, pe 9 și 10 aprilie

PlaYouth organizează, la începutul lunii aprilie, o nouă ediție a Maratonului Educației Alternative, un eveniment plin de mișcare, creație, improvizație și veselie dedicat copiilor.

Ei sunt așteptați să experimenteze jocul, arta și bucuria în cadrul activităților organizate duminică, 10 aprilie, în intervalul orar 10:30-17:00, la casa solară EfdeN (Bd. Pache Protopopescu, Nr. 66 – în curtea Facultății de Inginerie a Instalațiilor).

Printre atelierele din cadrul evenimentului se numără: Chimie Distractivă, Modelaj, Storytelling, Fotografie, Robotică, Pictură, Do It Yourself, Împletituri de păr, Zumba pentru copii și părinți, Yoga pentru copii și părinți, Teatru de Improvizație, Dans Latino.

Participarea se face pe bază de înscriere, completând formularul disponibil aici. Participarea este gratuită, însă există o contribuție recomandată de 25 de lei/persoană, care permite accesul liber la orice activitate din cadrul Maratonului. Banii strânși vor ajuta la susținerea activităților educaționale în centrele de plasament pentru copii cu care colaborează echipa PlaYouth.

Mai mult, copiii din centrele de plasament au dedicată ziua de sâmbătă, 9 aprilie (în intervalul orar 10:30-17:00), pentru a se bucura de activitățile organizate cu ocazia Maratonului Educației Alternative. Pentru a aduce copii din centru e nevoie de completarea formularului disponibil aici, optând pentru unul din cele două intervale disponibile: 10:30 – 13:00 sau 13:30 – 17:00.

Mai multe detalii se găsesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s