Peste 40.000 de copii și părinți au făcut mișcare la evenimentul “SuperEroi pentru Viață”

Peste 40.000 de părinți și copii au venit pe 22 aprilie în parcul Lumea Copiilor din București, răspunzând invitației Itsy Bitsy de a fi SuperEroi pentru Viață. Vedete ale sportului românesc, precum Elisabeta Lipă, Gabriela Szabo, Valeria Răcilă van Groningen, Violeta Beclea-Szekely, Larisa Iordache, îndrăgiții fotbaliști Marius Niculae și Ionel Dănciulescu de la Clubul Sportiv Dinamo, Florentina Opriș, Narcisa Lecușanu, campionul de tenis Victor Hănescu și mulți alții au susținut copiii să experimenteze cele mai diverse sporturi, pentru a-l alege pe cel preferat.

Iată cum a fost la SuperEroi pentru Viață:

Parcul a fost plin timp de opt ore cu copii și părinți care au alergat în cursele colorate, alături de mari sportivi și de personajele Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spark și Dj Dodi, și au testat ce și-au dorit din cele peste 30 de sporturi prezente la eveniment: aerobic, arte marțiale, atletism, badminton, balet, baschet, box, caiac, ciclism, dans sportiv, fitness, fotbal, gimnastică, gimnastică ritmică, handbal, minibowling, role, stretching, streetdance, tenis, tir cu arcul, volei, yoga. De asemenea, cei prezenți au primit informații despre echitație, sporturile în aer, înot, parkour și Qigong cu Laurențiu Mogoș.

Spinner – SuperEroul Itsy Bitsy care activează puterea energiei – a entuziasmat pe toată lumea cu toate concursurile și dansurile de pe scena evenimentului și cu mesajele de susținere a sportului pentru copii promovate de toți marii sportivi prezenți la eveniment.

Momentele artistice au fost prezentate de copiii de la Academia Campionilor Pro Mișcare, Andra Gogan’s Academy, Academia de Talente Contrapunct, Bucharest Sport Club, DaviDans, Elite Dance Studio, Grupul Miniton, Honey Dance Studio, Raluca Andrei & Fetițe cu codițe, Show Dance Art, STEYsha School of Irish Dance și Victoria Dance Studio. Alături de artiști au avut succes pe scenă și gimnastele de la Clubul Sportiv Dinamo și Federația Română de Gimnastică Ritmică, precum și reprezentanții Romaniaparkour.com.

“Copiii mâncând mere și făcând mișcare au fost o încântare pentru părinții lor și pentru oricine a fost prezent alături de noi în parc la acest prim eveniment de o zi întreagă, care a promovat obiceiurile sănătoase pentru copii prin campania SuperEroi pentru Viață. Vrem, prin această campanie, să ajutăm părinții să schimbe ecranele cu mișcarea în aer liber pentru copii și să readucem copiii în sălile și pe terenurile de sport. Azi am început să contrazicem statisticile care spun că peste 60% dintre români nu fac niciun sport.”

declară Nadia Tătaru, Director General Itsy Bitsy.

Atracția zilei au fost cele 4 Curse Colorate, la care startul a fost dat de SuperEroii Itsy Bitsy alături de mari sportivi români: Elisabeta Lipă, Gabriela Szabo, Valeria Răcilă van Groningen și Violeta Beclea-Szekely.

Planorul expus de echipa Aeroclubului României a atras copiii, care au aflat cum pot ajunge să facă și sporturile din aer. Echipamentul de echitație explicat cu răbdare de echipa Victory Horses a atras copiii către sporturile cu cai.

De asemenea, demonstrațiile de tenis susținute de Victor Hănescu și cele de fotbal, ale cunoscutului Săgeată – Marius Niculae și ale antrenorii Clubului Sportiv Dinamo, au inspirat copiii să aleagă un sport pe care să îl practice apoi și în viața de zi cu zi.

Reprezentanții Asociației SAMAS au prezentat părinților informații despre alimentația sănătoasă a copiilor. Atelierele realizate de echipa Poliției Române au avut mare succes la copii: educație rutieră, ateliere de prevenire a criminalității și demonstrații canine, precum și testarea unei motociclete ale Poliției Rutiere.

Pe aleile parcului au avut loc peste 100 de activități interactive, lecții și demonstrații sportive gratuite realizate de: Aeroclubul României, Federația Română de Gimnastică Ritmică, Clubul Sportiv Dinamo, Academia Victor Hănescu, Asociația G04FUN cu Școala Velo, Victory Horses, Kayak Champions, Bucharest Sport Club, Clubul Sportiv Akura, Acvatic Bebe Club, Asociația Help Autism, Club Sportiv Adeliv-Kiai și Pictează 3D.

Evenimentul “SuperEroi pentru Viață” a fost organizat de Itsy Bitsy FM cu sprijinul Primăriei Sectorului 4 București și susținut de: Artesana, Asociația Părinților Isteți, AQUA Carpatica Kids, Carrefour, Danonino, Decathlon, ETi, Minimarțieni, Olympus, PRIVEȘTE ÎN VIITOR cu Essilor, Vichy.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s