Pauza de film: O prietenie inedita

Fie ca ne place sau nu, tehnologia si internetul fac deja parte din viata copiilor de la varste tot mai mici, desi timpul petrecut de ei in fata ecranelor ar trebui atent monitorizat de catre parinti. Mai mult, copiii de pana in 3 ani nu ar trebui sa aiba deloc acces la ecreane.

Cel mai bine ar fi sa petreceti impreuna timpul dedicat ecranelor. Puteti face asta urmarind desene animate, filme de familie, documentare, filmulele amuzante sau animatii de calitate.

Pentru anumite productii va puteti rezerva cateva ore in weekend, desi exista si filme de scurtmetraj pe care le puteti urmari intr-o pauza de cateva minute, in timpul saptamanii.

O astfel de animatie iti propunem astazi: „Embarked”. Este un film de aproximativ 4 minute despre prietenia dintre un baietel si… casuta din copac. E o prietenie pe cat de neobisnuita, pe atat de puternica – poate chiar sa smulga un copac din radacini, daca asta il aduce mai aproape de prietenul sau drag.

Dupa ce urmariti filmuletul impreuna, il poti invita pe cel mic la o discutie despre prietenie. Vorbiti despre ce inseamna pentru fiecare din voi prietenia, despre prietenii sai, dar si ai tai, si despre cum va fac ei sa va simtiti. Puteti vorbi si despre emotiile personajelor din filmulet – poate fi un excelent punct de plecare pentru o discutie despre emotii si prietenie.

Poti urmari filmul aici:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s