Patinoarul Allianz-Tiriac Arena gazduieste competitia internationala de patinaj artistic „Bellu Memorial”

In perioada 23-27 februarie 2022, Patinoarul Allianz-Tiriac Arena gazduieste prima editie a competitiei internationale de patinaj artistic „Bellu Memorial”, care va aduce pe gheata peste 200 de concurenti din 22 de tari: Austria, Bulgaria, Canada, Croatia, Cipru, Estonia, Elvetia, Finlanda, Franta, Marea Britanie, Grecia, India, Irlanda, Israel, Italia, Romania, Kazahstan, Slovacia, Slovenia, Serbia, Spania si Ucraina.

Evenimentul reprezinta primul concurs de patinaj artistic derulat la Patinoarul Allianz-Tiriac Arena de la debutul pandemiei si face parte din cadrul turneului European Criterium, fiind cea de-a patra competitie din cele cinci organizate in anul competitional 2021-2022.

Concursul de patinaj este adresat ambelor sexe de la urmatoarele categorii: Novici, Juniori si Seniori. La sfarsit, toti participantii vor fi premiati cu medalii si diplome.

Prima editie a competitiei internationale de patinaj artistic „Bellu Memorial”, sustinuta pe gheata Patinoarului Allianz-Tiriac Arena, beneficiaza de jurizare la cel mai inalt nivel, echipa de jurati fiind compusa din reprezentanti ai patinajului artistic din multiple tari.

Competitia „Bellu Memorial” este organizata de Asociatia Municipala de Patinaj Bucuresti, in parteneriat cu Federatia Romana de Patinaj, in conformitate cu regulile Uniunii Internationale a Patinajului (ISU).

Siguranta si sanatatea participantilor sunt pe primul loc, iar toate activitatile sportive vor fi organizate in conformitate cu reglementarile in vigoare adoptate de autoritati privind masurile de preventie COVID-19. In acest sens, publicul va fi limitat la parintii concurentilor si reprezentantii cluburilor de patinaj artistic, in limita locurilor disponibile conform prevederilor in vigoare.

Mai multe detalii despre eveniment se gasesc pe fundatiaiontiriac.ro si pe pagina de Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s