Parinti jucausi

Parinti jucausi

Astazi, Andreea Marin ne indeamna sa devenim la fel de jucausi cum sunt copiii nostri. Cum sa petreci timp de calitate alaturi de copilul tau poti descoperi si din sugestiile de astazi din emisiunea Pretuieste viata.

„Copiii isi doresc sa aiba in noi nu doar parintii mult prea seriosi, exagerat de responsabili, mereu cu “trebuie” pe buze, ci si parintii care pot echilibra balanta: cei care stiu sa rada cu pofta, sa inventeze un joc, sa piarda cu gratie, sa alerge dupa minge, sa abandoneze telefonul atunci cand suna clopotelul pentru ora de joaca.” spune Andreea Marin

Pe langa joaca in natura sau cu animalele din gospodarie, minunate prilejuri de a invata, de a respira aer proaspat si de a crea o conexiune solida parinte – copil, afla ce alte propuneri are Andreea, inspirata de experienta cu fetita ei, Violeta.

cropped-logo-4.jpg

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya(1)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s