Parcul Cismigiu asteapta parintii si copiii la Kids City!

Parcul Cismigiu asteapta parintii si copiii la Kids City!

Parintii si copiii sunt invitati in perioada 14 – 16 septembrie 2018 sa se bucure de un weekend plin de culoare, intr-o noua editie a evenimentului Kids City, in Parcul Cismigiu.

Timp de 3 zile, vom sarbatori Zilele Bucurestiului pentru cei mici, intr-un decor de poveste. Prichindeii vor avea parte de spectacole, jocuri, face painting si multe alte activitati distractive. Si, pentru ca anul acesta se implinesc 100 de ani de la Marea Unire din 1918, din cadrul evenimentului nu vor lipsi atelierele traditionale romanesti.

Sambata, pe 15 septembrie, in intervalul orar 17:00 – 20:00, vor fi prezenti la Kids City si Itsy si Bitsy! Cei doi extraterestri abia asteapta sa se intalneasca, sa se joace si sa faca poze cu toti copiii din Parcul Cismigiu. 

In zona Foisor, vor avea loc spectacole de muzica si dans, pe scena urcand artisti consacraţi: Gasca Zurli, Magicianul Robert Tudor, Amna, Nicole Cherry, Lidia Buble.

Cei mici se vor bucura si de zonele special amenajate in care vor putea sa isi masoare puterile de arcasi, precum Praslea Cel Voinic, vor zbura ca zmeii cu tiroliana, vor putea sa deseneze personajele din povestile preferate, se vor intrece la cursele cu masini si trotinete, se vor catara in cautarea „bobului de fasole fermecat”, iar la sfarsit isi vor putea testa orientarea si perspicacitatea intr-un labirint tematic plin de surprize.

Evenimentul este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul de Proiecte Educationale si Sportive – PROEDUS.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s