Parada Micilor Bicicliști la Cluj-Napoca, pe 15 și 16 iunie

Pe biciclete mari sau mici, cu sau fără pedale, cu sau fără roți ajutătoare, copiii sunt așteptați să pedaleze și să se distreze la Parada Micilor Bicicliști, pe 15 și 16 iunie, pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

GO4FUN, organizatorii evenimentului, pregătesc pentru cei mici probe de abilități adaptate fiecărei categorii de vârstă: plimbări în pluton cu respectarea regulilor de deplasare în grup ale bicicliștilor, pedalare printre jaloane cu respectarea indicatoarelor de circulație și concursuri de îndemânare, ateliere de educație rutieră și demonstrații de ciclism.

De asemenea, copiii vor putea participa la două ateliere de educație financiară, în care vor afla noțiuni de educație financiară în funcție de vârstă.

La finalul fiecarei zile, copiii vor fi premiați de către partenerii evenimentului indiferent de activitatea la care au luat parte.

Evenimentul are și un invitat special: pe Gabi Orban, 3x Guiness World Record, sportiv recunoscut la nivel mondial, care va face un spectacol de acrobație cu bicicleta.

Parada Micilor Bicicliști are ca scop promovarea mersului pe bicicletă, în siguranță, în rândul copiilor, de la cea mai fragedă vârstă și își propune să-i învețe pe cei mai tineri bicicliști regulile care trebuie respectate în timpul deplasării pe două roți, atât individual, cât și în pluton, într-un mediu sigur, relaxat și plin de veselie – ferit de orice trafic rutier.

Participarea este liberă.

Mai multe detalii se găsesc pe go4fun.ro, unde se fac și înscrierile.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s