Orange lanseaza platforma de responsabilitate sociala „Pentru maine”

Orange lanseaza platforma de responsabilitate sociala „Pentru maine”

Prin aceasta initiativa, compania reuneste proiectele de responsabilitate sociala sub un concept comun si intra in dialog cu toti partenerii sai.

Orange Romania lanseaza platforma de responsabilitate sociala „Pentru Maine”, si reuneste astfel toate proiectele de CSR sub o misiune comuna, unitara, aceea de a inspira oamenii sa faca, cu ajutorul tehnologiei, inca un pas spre transformarile care ii asteapta in viitor.

Platforma comunica initiativele de responsabilitate sociala ale Orange Romania, precum si programele de filantropie ale Fundatiei Orange, si prezinta principalele arii pe care compania le sprijina: educația digitala, tehnologia responsabila, implicarea sociala si orasele verzi

Astazi, tehnologia ofera acces la educatie, la solutii pentru o viata mai buna, si, in acelasi timp, da posibilitatea modelarii viitorului. „Pentru Maine” exprima misiunea Orange si pasii pe care compania ii face constant pentru a imbogati si a simplifica vietile oamenilor.

Prin initiativele de implicare sociala, Orange a sustinut sute de mii de beneficiari, iar platforma „Pentru Maine” prezinta povesti ale programelor in care acestia au fost implicati. Vizitatorii platformei pentrumaine.ro vor avea la dipozitie diverse modalitati de implicare activa in proiecte: donatii catre ONG-uri partenere Orange, voluntariat, participari la programe sau quizz-uri si ghiduri despre cum tehnologia ar trebui sa fie un instrument pentru un viitor mai bun.

Sustenabilitatea este numitorul comun al fiecarui proiect de responsabilitate sociala sau de filantropie al Orange, iar tehnologia ne ajuta s cream solutii prin care suntem mai aproape de un viitor mai bun, de viitorul pe care si-l doreste fiecare dintre noi. Aceste premise au construit „Pentru Maine- angajamentul Orange pe termen lung pentru comunitate.” a declarat Veronica Dogaru, Corporate Communications Manager Orange Romania.

Orange lanseaza platforma cu o provocare – sa realizeze, impreuna cu toti cei care isi doresc sa contribuie la un viitor mai bun, o capsula digitala a timpului, menita sa deschida – cu ajutorul tehnologiei – un canal de comunicare intre prezent si viitor, intre azi si maine. Vizitatorii platformei sunt invitati la un exercitiu de introspectie pentru a vedea cum se pot implica in crearea unui viitor sanatos. Ei isi pot inregistra si incarca gandurile pe platforma in mesaje de 30 de secunde. Fiecare video incarcat de utilizatori se transforma intr-o bursa de studiu, timp de o luna de zile, pentru un elev inscris in cadrul programului „Vreau in clasa a 9-a”, al organizatiei World Vision Romania. Ulterior, mesajele primite vor fi salvate in capsula timpului pentru a fi redeschise in 2028.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s