O poveste de Craciun pentr-un suflet prematur

Smartbox family lanseaza povestea Gloria si Unicornul Magic, in cadrul campaniei O poveste de Craciun pentr-un suflet prematur.

La nivel mondial, unul din zece copii se naste prematur. Anul acesta, brand-u; de audiobook-uri Smartbox family a ales sa sprijine Asociatia Unu si Unu, singura asociatie de parinti din Romania care lupta pentru drepturile prematurilor.

In cadrul campaniei, 5 lideri de opinie din zona de parenting au compus si au inregistrat o poveste de Craciun, in studiourile Itsy Bitsy, Este vorba despre Laura Frunza (bloggerlaurafrunza.com), Tily Niculae (blogger tilyniculae.eu), Miruna Margarit (blogger ea-si-ea.ro), Ana Nicolescu (blogger mamicaurbana.ro), Monica Popescu (jurnalist Itsy Bitsy).

Astfel, pe 28 noiembrie, de la ora 11:00, Smartbox family lanseaza oficial povestea Gloria si Unicornul Magic, in fata bradului impodobit din Afi Palace Cotroceni. Incasarile in urma vanzarilor vor fi donate Asociatiei Unu si Unu.

Povestea vorbeste despre Gloria, care simte ca dragostea pe care i-o ofereau parintii ei s-a evaporat de cand Petru, fratele ei, a venit pe lume. Asa ca fetita de 6 ani se hotaraste sa plece de acasa, in cautarea altor parinti. Aventura sa ii va tine pe ascultători cu sufletul la gura, atat pe cei mici, cat si pe cei mari.

Povestea Gloria si Unicornul Magic se poate descarca sub forma de audiobook online sau se poate comanda sub forma de CD de pe site-ul www.audioparenting.ro, incepand cu 28 noiembrie 2015.

Itsy Bitsy sustine cu tot sufletul aceasta campanie si crede cu tarie ca #OameniiSuntMagia. Sa raspandim cu totii acest mesaj si, impreuna, vom povesti despre dragoste, bunatate si umanitate! Vom infaptui miracole!

Campania O poveste de Craciun pentr-un suflet prematur este este o campanie initiata si dezvoltata de Smartbox Family si Parenting PR cu sprijinul Itsy Bitsy FM, pentru Asociatia Unu si Unu, si in parteneriat cu Totul despre Mame.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s