Ne amintim de valorile familiei

In preajma sarbatorii de 1 Decembrie, Scoala Copil Dorit organizeaza evenimentul cultural educativ „Chipul patriei si al familiei in ochii copiilor”.

Aflat la a V-a editie, evenimentul se va desfasura pe 26 noiembrie, de la ora 17:30, la Teatrul Tandarica, Sala Lahovari.

Pentru ca tot se apropie Ziua Nationala a Romaniei, Scoala Copil Dorit a urmarit sa le aminteasca celor mici si mari de valorile culturale si spirituale, ale familiei:

„In iuresul ce caracterizeaza viata societatii moderne, secularizate, industrializate si urbanizate, pare ca nimeni nu mai are ragazul de a educa valoric tinerele generatii. Caldura relatiilor umane si de familie din societatea traditionala este inlocuita, fara ezitare si fara regrete, de raceala comunicarii tehnologizate”, sunt de parere organizatorii evenimentului.

De aceea, prin concursul de arte plastice si recitari „Bunicul si Bunica” si o multime de momente artistice, Scoala Copil Dorit invita parintii si copiii sa isi aminteasca de bucuria regasita in sanul familiei.

Vei avea parte de:

  • o expozitie cu lucrarile micilor participanti la concurs;
  • un minirecital „Cantec pentru tara si familia mea”, in interpretarea Corului Melos al Scolii Copil Dorit;
  • o piesa de teatru pentru copii „Bunicul”, dupa nuvela cu acelasi nume de Barbu Stefanescu Delavrancea, in interpretarea trupei de teatru a Scolii Copil Dorit;
  • o interpretare instrumentala a unor fragmente din lucrari de Ciprian Porumbescu si Paul Constantinescu.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s