Help Autism premiaza Itsy Bitsy la Trofeul Generozitatii

Asociatia Help Autism a anuntat luni, 23 noiembrie, castigatorii premiilor Trofeul Generozitatii pentru autism. Itsy Bitsy a castigat, astfel, premiul pentru Cel mai implicat partener media.

In cadrul celei de-a treia editii a evenimentului Trofeul Generozitatii, Asociatia Help Autism i-a premiat pe toti cei care au ajutat la schimbarea modului in care este privit autismul in Romania si care au atins vietile cat mai multor copii care se lupta cu aceasta tulburare.

„Anul acesta, cei 11 premianti au contribuit la sustinerea activitatii Asociatiei cu donatii si sponsorizari in valoare de peste 160 000 euro din bugetul de peste 1 milion de euro al Asociatiei in 2015, iar timpul si daruirea voluntarilor au facut diferenta in reusita proiectelor de peste an”, se arata in comunicatul Help Autism

La eveniment, au fost prezente in sala persoane publice precum Gabriel Biris, Gabriela Iorgulescu, Monica Vlad, Tania Budi, Ovidiu Baciu, Galyna, Doris Mircea, Seila Gurdan, Cristian si Stefana Samfira, Ozana Barabancea iar pe scena, atmosfera a fost asigurata de Florentina Fantanaru si castigatoarea Vocea Romaniei, Julie Mayaya. Seara a fost completata de Tombola “Si eu ajut”, la care invitatii au putut castiga produse deosebite.

Lista premiantilor Trofeul Generozitatii 2015:

 • Sponsorul anului – Mobexpert: Pentru ca au fost alaturi de copiii Help Autism inca de la inaugurarea primului centru, an de an, luna de luna, zi de zi, sunt sprijinul fara de care nu am reusi in implinirea misiunii noastre “Cresterea sanselor copiilor cu tulburari din spectrul autist la recuperare si integrare.”
 • Cel mai implicat sponsor in evenimente – Fan Courier: Pentru sustinerea si implicarea in organizarea evenimentului caritabil Rocket Bike Fest.
 • Cel mai implicat partener strategic in sustinerea cauzei – Farmexpert: Pentru sustinere in desfasurarea proiectelelor Help Autism
 • Voluntarul anului – Bogdan Butoi: Pentru ca si-a pus timpul si expertiza in slujba nostra si a celorlalti parinti, asemeni lui, prin realizarea unei platforme care va ajuta, an de an, la centralizarea formularelor colectate in cadrul campaniei 2%.
 • Fundraiser-ul voluntar al anului – Cristina Bodoarca: Pentru ca a sustinut, in cadul companiei Kaufland, proiectul Help Autism facand astfel posibila finantarea integrala a programelor de recuperare pentru cei 18 copii din centrul Help Autism Pipera.
 • Fundraiser-ul voluntar al anului – Alina Niculae: Pentru ca, in calitate de angajat ING, a sustinut si a popularizat in randul colegilor proiectele noastre facand ca, pentru al doilea an la rand, un proiect al Asociatiei Help Autism sa fie desemnat castigator in cadrul competitiei interne ING, “Adopta un proiect”. Datorita implicarii sale, anul acesta, 48 dintre copiii Help Autism vor participa la grupuri de socializare, ateliere educationale si programe de stimulare a verbalizarii.
 • Cel mai fidel partener – Christian Tour: Pentru ca ne-au fost alaturi la 3 editii Rocket Bike Fest, atat pe traseu in calitate de concurenti cat si pe scena in calitate de sponsori iar premiile oferite celui mai bun fundraiser voluntar al competitiei noastre sportive i-au impulsionat pe acestia in strangerea de fonduri destinate cauzei noastre.
 • Cel mai recent partener alaturat cauzei – Panalpina Romania: Pentru ca, din primul moment in care ne-au cunoscut, au imbratisat cauza noastra si au inteles ca implicarea lor poate schimba vieti. S-au alaturat familiei noastre si ne promit sa ne fie alaturi in misiunea de a sprijini recuperarea cat mai multor copii cu autism.
 • Cea mai implicata institutie publica – DGASPC sector 6: Pentru ca ne-au acordat credit si ne-au intampinat cu toata deschiderea intr-un parteneriat ce vine in sprijinul a 15 copii cu TSA, cazuri sociale din sectorul 6.
 • Cel mai implicat partener media Itsy Bitsy: Pentru ca ne-au fost alaturi in toate momentele importante de peste an si au dus mai departe indemnul nostru la implicare pentru schimbarea vietilor micutilor nostri.
 • Cel mai implicat ONG in activitatea Help Autism – United Way Romania: Pentru implicarea in lupta noastra pentru depistarea precoce prin sustinerea programului de evaluare gratuita a 100 de copii.

“Trofeul Generozitatii a fost darul nostru pentru ei, oameni generosi si companii responsabile care au inteles ca oamenii de bine pot infaptui minuni si ca implicarea poate transforma destine. An de an familia noastra creste, iar anul acesta am avut bucuria de a cunoaste oameni care ne seamana si care au imbratisat, cu daruire, cauza noastra. Ei sunt cei care ne dau puterea si sustinerea de a merge mai departe, datorita lor ne putem bucura de fiecare zambet si fiecare cuvant al micutilor nostri”, a declarat Daniela Bololoi , presedinte al Asociatiei Help Autism

Asociatia Help Autism, organizatorul Trofeului Generozitatii, se implica activ de peste 5 ani in derularea de programe de constientizare a autismului, diagnostic precoce si interventie timpurie pentru copiii cu autism. Pe langa serviciile de terapie oferite in cele 5 centre si la domiciliu, asociatia desfasoara activitati de lobby, parteneriate public-private si este co-organizator, alaturi de ATCA, al Conferintei Internationale ABA – stiinta care sta la baza terapiilor de recuperare in autism.

De sarbatori, si tu poti sustine terapia gratuita pentru copiii cu autism! Intra pe pagina de Facebook Daruieste 1 ora de terapie si impodobeste-ti bradul cu fapte bune!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s