O noua conferinta SuperTeach, pe 11 mai la Bucuresti

Pe 11 mai are loc, la Bucuresti, o noua conferinta SuperTeach, adresata profesorilor care vor sa transforme educatia din Romania printr-o Mentalitate Deschisa.

In cadrul conferintei SuperTeach de la Bucuresti, profesorii vor avea ocazia sa ii intalneasca si sa ii asculte pe Dragos Anastasiu, Cristina GheorgheFelix Tataru, Alexandru Ghita, Oana Moraru, Robert Brindley, Claudia Chiru, Elena Lotrean si Andy Szekely.

Conferintele SuperTeach reprezinta un cadru non-formal in care dascalii pot sa cunoasca si sa interactioneze cu elite ale societatii romanesti in educatie, cultura si antreprenoriat, sa se inspire din experientele lor de dezvoltare si sa descopere instrumente noi de inovare in educatie.

Plecand de la premisa ca transformarea sistemului educational romanesc se produce din interior, prin schimbarea mentalitatii, initiatorii Conferintelor SuperTeach vor sa le ofere dascalilor instrumente inovative prin care sa-i ajute pe copii sa isi descopere pasiunea si sensul in viata, sa isi maximizeze potentialul, sa isi dezvolte competentele cheie pentru a reusi sa isi atinga telurile in contextul lumii actuale.

De asemenea, considerand ca elevii au mai mare nevoie de sustinere emotionala si de motivatie din partea cadrelor didactice, SuperTeach promoveaza notiunea de Mentalitate Deschisa, accentul fiind pus pe nevoile de dezvoltare armonioasa a copilului, ca parte integranta a comunitatii.

Conferintele SuperTeach sunt doar o parte a proiectului SuperTeach, care isi propune sa coaguleze comunitati de profesori motivati ca model pentru Romania secolului 21, prin intermediul conferintelor pe care le organizeaza periodic si al programelor gratuite de formare in Mentalitatea Deschisa in Educatie.

Inscrierile la conferinta SuperTeach din 11 mai se fac aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s