Despre diversificare si nutritie la o noua conferinta Parenting Academy

La Hotel Sheraton din Bucuresti are loc pe 3 noiembrie, de la ora 9:00, o noua conferinta Parenting Academy, moderata de Ioana Chicet Macoveiciuc.

Ea ii va avea alaturi la aceasta intalnire pe Dr. Mihaela Nita (medic specialist pediatru, Consultant in lactatie certificat international IBCLC), Dr. Mihaela Bilic (medic nutritionist) si pe Irina Stoica (Psiholog, Trainer, Consilier parental și Blogger), care le vor raspunde parintilor la o multime de intrebari legate de diversificarea, autodiversificarea si nutritia copilului mic. 

Dr. Mihaela Nita va explica diferentele intre diversificare si autodiversificare, va vorbi despre semnele care ne arata ca cel mic este pregatit pentru mesele solide, despre diversificare si alaptare, despre alergii, reflux si intolerante, despre ordinea in care introducem in meniul bebelusului diverse alimente, cand si in ce cantitati oferim copiilor zahar si sare.

Dr. Mihaela Bilic, medic specialist in diabet si boli de nutritie, vine pregatita sa le spuna parintilor adevarul despre cateva dintre cele mai vehiculate mituri despre alimentatia copiilor. Va discuta despre o alimentatie echilibrata pentru copii, despre cat de oportun si sanatos este regimul vegetarian sau vegan pentru copii, despre obezitate si diete la copii, dar si despre alimentatia copilului mai mare, despre nevoia lui de modele si de rutina si despre suplimentele alimentare pentru copii.
Irina Stoica ii va ajuta pe parinti sa inteleaga care este legatura dintre asteptarile, nevoile si stresul mamei in ceea ce priveste alimentatia copilului si o relatie dificila a acestuia cu mancarea. De asemenea, va vorbi despre motivele emotionale pentru care unii copii refuza hrana sau mananca prea mult, despre constipatia la copii si alte tulburari de hranire, care sunt motivele lor si cum putem ajuta copilul sa depaseasca aceste situatii neplacute, dar si despre diversiunile la masa (ecrane, jocuri) si importanta unei rutine.
Detalii despre participarea la conferinta gasesti pe www.parenting-academy.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s