Moment de relaxare pentru mami!

Cu totii stim ca “sa fii mama presupune un job full time”. Cu toate acestea, ce inseamna un moment de relaxare pentru mami? De cele mai multe ori, acesta poate coincide cu un dus, cu cateva minute in care sa faca o plimbare singura pana la magazin sau pur si simplu cu o pauza scurta de la treburile zilnice. Asta nu ar trebui sa fie de ajuns!

Maternitatea este o perioada frumoasa, dar nu trebuie sa uitam ce inseamna sa fii femeie, sa te bucuri de momente de rasfat, de o schimbare de look, o sedinta de masaj sau pur si simplu de o manichiura care sa te scoata din cotidian.

Lipsa timpului sau a unui ajutor care sa stea cu bebe cat ea se bucura de un moment pentru sine, plus alte piedici, fac ca aceste momente sa fie din ce in ce mai rare.

In Bucuresti, Marlen Ciuca a pus bazele unui nou concept, ce le permite mamelor sa aiba parte de adevarate oaze de liniste si relaxare, fara insa a fi nevoie sa lase copiii in grija altcuiva.

Este vorba despre Mami Relax, un salon de infrumusetare situat in zona Domenii din Bucuresti (Bulevardul Ion Mihalache 181).

Mami Relax este raspunsul mamicilor la principala grija atunci cand vine vorba de un moment de rasfat pentru ele: “Cu cine las copilul?”, indiferent ca vorbim despre un bebelus sau un toddler plin de energie.

Acum nu mai este nevoie ca micutul sa stea departe – nu mai departe de camera alaturata. La Mami Relax, el se va distra sub supravegherea unui adult, iar tu vei pleca mult mai energica, te vei conecta cu alte mamici si vei simti ca faci ceva doar pentru tine, iar la final veti fi amandoi incantati de timpul petrecut. Cu atat mai mult cu cat vei fi tot timpul sigura ca micutul este in perfecta siguranta, putand, daca vei dori, sa privesti constant ce face, datorita camerelor de luat vederi amplasate in locul de joaca.

In plus, se poate transforma intr-un moment de relaxare in familie, salonul oferind servicii si pentru tati.

Mai mult decat joaca cat cuprinde, la Mami Relax cei mici pot fi rasfatati si ei, benedifiind de mani sau pedi, tuns sau coafat, kids spa, chiar si de o super petrecere organizata doar pentru ei.

Intra pe www.mamirelax.ro si programeaza-ti propriul moment de relaxare! 

 

 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s